Nabeschouwing Valencia - Villarreal (3-0) || Primera División 2018/2019

Zaterdag 26 januari 2019 - 20:45 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Valencia het zaterdag 26 januari 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Villarreal. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mestalla in Valencia.

Via de Valencia - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Villarreal (3-0)

Het Primera División duel tussen Valencia en Villarreal is onder leiding van scheidsrechter Carlos del Cerro Grande geëindigd in een 3-0 overwinning voor Valencia. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Valencia kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van M. Diakhaby. Valencia vergrootte in de 51e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Cheryshev op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was Rodrigo van Valencia die de 3-0 wist te maken in de 86e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Carlos del Cerro Grande, waardoor Valencia dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Valencia - Villarreal 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Villarreal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Valencia Doelpunt M. Diakhaby met assist van F. Coquelin Valencia 1-0
15' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Víctor Ruíz Villarreal
26' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Vicente Iborra Villarreal
51' Doelpunt Valencia Doelpunt D. Cheryshev met assist van Dani Parejo Valencia 2-0
60' Wissel Villarreal Wissel S. Chukwueze voor Alfonso Pedraza Villarreal
60' Wissel Villarreal Wissel C. Bacca voor Santi Cazorla Villarreal
64' Wissel Villarreal Wissel Gerard Moreno voor Pablo Fornals Villarreal
72' Gele kaart Valencia Gele kaart voor José Gayá Valencia
74' Wissel Valencia Wissel D. Wass voor D. Cheryshev Valencia
76' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Mario Gaspar Villarreal
77' Wissel Valencia Wissel Ferrán Torres voor Carlos Soler Valencia
84' Wissel Valencia Wissel Lee Kang-In voor Santi Mina Valencia
86' Doelpunt Valencia Doelpunt Rodrigo met assist van Ferrán Torres Valencia 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Valencia - Villarreal
Opstellingen Valencia - Villarreal
De opstellingen van Valencia en Villarreal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Valencia gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Villarreal zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Valencia - Villarreal

Valencia en Villarreal treffen elkaar in de 21e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos del Cerro Grande en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Valencia en Villarreal in de Primera División vond plaats op 23 september 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide teams is Villarreal favoriet. 12 keer wist de ploeg van Valencia te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Valencia. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Valencia 7
Winst Villarreal 12
Gelijkspel 6
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Valencia op een 9e positie staat, terwijl we Villarreal terugvinden op de 19e plaats.