Nabeschouwing Villarreal - Eibar (1-0) || Primera División

Zondag 12 mei 2019 - 18:30 uur

In de Primera División neemt Villarreal het zondag 12 mei 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Eibar. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de la Cerámica in Villarreal.

Via de Villarreal - Eibar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Villarreal - Eibar (1-0)

Het Primera División duel tussen Villarreal en Eibar is onder leiding van scheidsrechter Pablo González Fuertes geëindigd in een 1-0 overwinning voor Villarreal. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 59e minuut door K. Toko Ekambi, waarmee Villarreal met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Villarreal uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Villarreal - Eibar
Goals
1
0
Balbezit
42%
58%
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
11
4
Schoten op doel
3
1
Aanvallen
101
124
Gevaarlijke aanvallen
41
54
Passes
340
472
Overtredingen
11
14
Buitenspel
6
6
Corners
5
3
Wissels
3
3
LIVE Villarreal - Eibar 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Villarreal - Eibar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
59' Wissel SD Eibar Wissel Charles voor Pedro León SD Eibar
59' Doelpunt Villarreal Doelpunt K. Toko Ekambi Villarreal 1-0
64' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Marc Cucurella SD Eibar
70' Wissel SD Eibar Wissel Miguel Marí voor Paulo Oliveira SD Eibar
74' Wissel Villarreal Wissel Trigueros voor K. Toko Ekambi Villarreal
76' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Mario Gaspar Villarreal
82' Wissel SD Eibar Wissel Kike voor Sergi Enrich SD Eibar
88' Wissel Villarreal Wissel Javi Fuego voor Santi Cazorla Villarreal
91' Wissel Villarreal Wissel C. Bacca voor S. Chukwueze Villarreal
94' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Cote SD Eibar
94' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Gerard Moreno Villarreal
95' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor C. Bacca Villarreal
Opstellingen Villarreal - Eibar
De opstellingen van Villarreal en Eibar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Villarreal gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Eibar zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Villarreal - Eibar

Villarreal en Eibar treffen elkaar in de 37e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pablo González Fuertes en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Villarreal en Eibar elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Villarreal 0
Winst Eibar 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Villarreal op een 14e positie staat, terwijl we Eibar terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is hagel.

Tags
Villarreal - Eibar Opstelling Villarreal Opstelling Eibar Live Villarreal - Eibar Live Villarreal - Eibar kijken Villarreal - Eibar kijken Live Villarreal - Eibar stream Villarreal - Eibar Fox Sports Nabeschouwing Villarreal - Eibar Uitslag Villarreal - Eibar Statistieken Villarreal - Eibar Primera División 2018/2019 Villarreal - Eibar wedden Villarreal - Eibar gokken Villarreal - Eibar Unibet