Nabeschouwing Villarreal - Huesca (1-1) || Primera División

Zondag 28 april 2019 - 18:30 uur

In de Primera División neemt Villarreal het zondag 28 april 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Huesca. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de la Cerámica in Villarreal.

Via de Villarreal - Huesca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Villarreal - Huesca (1-1)

In de Primera División heeft de wedstrijd tussen Villarreal en Huesca geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door Pablo Fornals, waarmee Villarreal met 1-0 de leiding nam. Huesca kwam na 78 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van E. Ávila, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 92e minuut moest Huesca verder met een man minder nadat Jorge Pulido een rode kaart had gekregen. Het lukte Villarreal in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Villarreal - Huesca
Goals
1
1
Balbezit
46%
54%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
5
2
Schoten totaal
18
14
Schoten op doel
5
3
Aanvallen
87
145
Gevaarlijke aanvallen
57
43
Passes
395
438
Overtredingen
15
22
Buitenspel
1
3
Corners
0
1
Wissels
3
3
LIVE Villarreal - Huesca 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Villarreal - Huesca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Mario Gaspar Villarreal
30' Doelpunt Villarreal Doelpunt Pablo Fornals Villarreal 1-0
35' Wissel Huesca Wissel M. Mantovani voor Jorge Miramón Huesca
40' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Pablo Fornals Villarreal
53' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Javier Galán Huesca
56' Wissel Villarreal Wissel Gerard Moreno voor C. Bacca Villarreal
56' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor K. Toko Ekambi Villarreal
62' Wissel Huesca Wissel Gonzalo Melero voor J. Añor Huesca
62' Wissel Huesca Wissel J. Hernández voor Enric Gallego Huesca
66' Wissel Villarreal Wissel Alfonso Pedraza voor K. Toko Ekambi Villarreal
75' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor S. Cáseres Villarreal
78' Doelpunt Huesca Doelpunt E. Ávila met assist van Moi Gómez Huesca 1-1
84' Wissel Villarreal Wissel Trigueros voor S. Cáseres Villarreal
86' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Y. Herrera Huesca
91' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Xavi Quintillà Villarreal
92' Rode kaart Huesca Rode kaart voor Jorge Pulido Huesca
Opstellingen Villarreal - Huesca
De opstellingen van Villarreal en Huesca zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Villarreal gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Huesca zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Villarreal - Huesca

Villarreal en Huesca treffen elkaar in de 35e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José María Sánchez Martínez en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Villarreal en Huesca elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Villarreal 0
Winst Huesca 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Villarreal op een 14e positie staat, terwijl we Huesca terugvinden op de 19e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Villarreal - Huesca Opstelling Villarreal Opstelling Huesca Live Villarreal - Huesca Live Villarreal - Huesca kijken Villarreal - Huesca kijken Live Villarreal - Huesca stream Villarreal - Huesca Fox Sports Nabeschouwing Villarreal - Huesca Uitslag Villarreal - Huesca Statistieken Villarreal - Huesca Primera División 2018/2019 Villarreal - Huesca wedden Villarreal - Huesca gokken Villarreal - Huesca Unibet