Nabeschouwing Villarreal - Real Betis (2-1) || Primera División 2018/2019

Zondag 25 november 2018 - 20:45 uur

In de Primera División 2018/2019 neemt Villarreal het zondag 25 november 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Real Betis. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de la Cerámica in Villarreal.

Via de Villarreal - Real Betis live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Villarreal - Real Betis (2-1)

Het Primera División duel tussen Villarreal en Real Betis is onder leiding van scheidsrechter Eduardo Prieto Iglesias geëindigd in een 2-1 overwinning voor Villarreal. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 52e minuut door Gerard Moreno, waarmee Villarreal met 1-0 de leiding nam. Villarreal vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Chukwueze op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 90e minuut wist Real Betis de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via G. Lo Celso. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Real Betis kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Eduardo Prieto Iglesias, waardoor Villarreal dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Villarreal - Real Betis 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Villarreal - Real Betis teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Wissel Villarreal Wissel Manu Morlanes voor Trigueros Villarreal
52' Doelpunt Villarreal Doelpunt Gerard Moreno met assist van Santi Cazorla Villarreal 1-0
54' Doelpunt Villarreal Doelpunt S. Chukwueze met assist van Santi Cazorla Villarreal 2-0
61' Wissel Real Betis Wissel Cristian Tello voor Z. Feddal Real Betis
64' Wissel Real Betis Wissel G. Lo Celso voor A. Guardado Real Betis
67' Wissel Villarreal Wissel Miguelón Llambrich voor Mario Gaspar Villarreal
69' Wissel Real Betis Wissel Sergio León voor Joaquín Real Betis
72' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Manu Morlanes Villarreal
79' Wissel Villarreal Wissel C. Bacca voor Gerard Moreno Villarreal
89' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Víctor Ruíz Villarreal
89' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor Canales Real Betis
90' Doelpunt Real Betis Doelpunt G. Lo Celso met assist van Sergio León Real Betis 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Villarreal - Real Betis
Opstellingen Villarreal - Real Betis
De opstellingen van Villarreal en Real Betis zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Villarreal gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Real Betis zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Villarreal - Real Betis

Villarreal en Real Betis treffen elkaar in de 13e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Eduardo Prieto Iglesias en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Villarreal en Real Betis in de Primera División vond plaats op 3 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Betis. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide ploegen is Villarreal favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Real Betis slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Villarreal 8
Winst Real Betis 5
Gelijkspel 5
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Villarreal op een 17e positie staat, terwijl we Real Betis terugvinden op de 14e plaats.