Nabeschouwing Villarreal - Sevilla (3-0) || Primera División

Zondag 17 februari 2019 - 18:30 uur

In de Primera División neemt Villarreal het zondag 17 februari 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Sevilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de la Cerámica in Villarreal.

Via de Villarreal - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Villarreal - Sevilla (3-0)

Het Primera División duel tussen Villarreal en Sevilla is onder leiding van scheidsrechter José Luis González González geëindigd in een 3-0 overwinning voor Villarreal. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door Álvaro González, waarmee Villarreal met 1-0 de leiding nam. Villarreal vergrootte in de 45e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Toko Ekambi op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was Alfonso Pedraza van Villarreal die de 3-0 wist te maken in de 86e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter José Luis González González, waardoor Villarreal dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Villarreal - Sevilla
Goals
3
0
Balbezit
42%
58%
Gele kaarten
4
1
Schoten totaal
12
21
Schoten op doel
6
5
Aanvallen
107
104
Gevaarlijke aanvallen
58
59
Passes
374
492
Overtredingen
7
12
Buitenspel
3
3
Corners
6
4
Wissels
3
3
LIVE Villarreal - Sevilla 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Villarreal - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
12' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor K. Toko Ekambi Villarreal
20' Doelpunt Villarreal Doelpunt Álvaro González met assist van Santi Cazorla Villarreal 1-0
24' Wissel Villarreal Wissel Ramiro Funes Mori voor D. Bonera Villarreal
45' Doelpunt Villarreal Doelpunt K. Toko Ekambi met assist van C. Bacca Villarreal 2-0
46' Wissel Sevilla Wissel W. Ben Yedder voor Jesús Navas Sevilla
46' Wissel Sevilla Wissel Pablo Sarabia voor F. Vázquez Sevilla
52' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Álvaro González Villarreal
60' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Roque Mesa Sevilla
64' Wissel Sevilla Wissel Sergio Escudero voor S. Kjær Sevilla
67' Wissel Villarreal Wissel Pablo Fornals voor C. Bacca Villarreal
68' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Mario Gaspar Villarreal
76' Wissel Villarreal Wissel Manu Morlanes voor S. Cáseres Villarreal
81' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Ramiro Funes Mori Villarreal
86' Doelpunt Villarreal Doelpunt Alfonso Pedraza met assist van Manu Morlanes Villarreal 3-0
Opstellingen Villarreal - Sevilla
De opstellingen van Villarreal en Sevilla zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Villarreal gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Sevilla zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Villarreal - Sevilla

Villarreal en Sevilla treffen elkaar in de 24e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Luis González González en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Villarreal en Sevilla elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Villarreal 0
Winst Sevilla 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Villarreal op een 19e positie staat, terwijl we Sevilla terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Villarreal - Sevilla Opstelling Villarreal Opstelling Sevilla Live Villarreal - Sevilla Live Villarreal - Sevilla kijken Villarreal - Sevilla kijken Live Villarreal - Sevilla stream Villarreal - Sevilla Fox Sports Nabeschouwing Villarreal - Sevilla Uitslag Villarreal - Sevilla Statistieken Villarreal - Sevilla Primera División 2018/2019 Villarreal - Sevilla wedden Villarreal - Sevilla gokken Villarreal - Sevilla Unibet