Voorbeschouwing Villarreal - Sevilla (0-0) || Primera División

Zondag 17 februari 2019 - 18:30 uur

In de Primera División neemt Villarreal het zondag 17 februari 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Sevilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de la Cerámica in Villarreal.

Via de Villarreal - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Villarreal Gelijk Winst Sevilla
2.55x inzet 3.5x inzet 2.75x inzet
LIVE Villarreal - Sevilla 0-0

Vanaf zondag 17 februari 2019 om 18:30 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Villarreal - Sevilla volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 8 uur, 30 minuten en 17 seconden.

Opstellingen Villarreal - Sevilla

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Villarreal - Sevilla

Villarreal en Sevilla treffen elkaar in de 24e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Luis González González en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Villarreal en Sevilla elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Villarreal 0
Winst Sevilla 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Villarreal op een 19e positie staat, terwijl we Sevilla terugvinden op de 4e plaats.

Tags
Villarreal - Sevilla Opstelling Villarreal Opstelling Sevilla Live Villarreal - Sevilla Live Villarreal - Sevilla kijken Villarreal - Sevilla kijken Live Villarreal - Sevilla stream Villarreal - Sevilla Fox Sports Nabeschouwing Villarreal - Sevilla Uitslag Villarreal - Sevilla Statistieken Villarreal - Sevilla Primera División 2018/2019 Villarreal - Sevilla wedden Villarreal - Sevilla gokken Villarreal - Sevilla Unibet