Nabeschouwing Atlético Madrid - Barcelona (0-1) || Primera División

Zondag 1 december 2019 - 21:00 uur

In de Primera División neemt Atlético Madrid het zondag 1 december 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Barcelona. De wedstrijd wordt gespeeld in Wanda Metropolitano in Madrid.

Via de Atlético Madrid - Barcelona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atlético Madrid - Barcelona (0-1)

Het Primera División duel tussen Atlético Madrid en Barcelona is onder leiding van scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz geëindigd in een 0-1 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 86e minuut door L. Messi, waarmee Barcelona met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Barcelona dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz, waardoor Barcelona de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Atlético Madrid - Barcelona
Balbezit
33%
67%
Gele kaarten
4
4
Schoten totaal
19
12
Schoten op doel
2
5
Aanvallen
88
136
Gevaarlijke aanvallen
55
56
Passes
323
683
Overtredingen
12
11
Buitenspel
2
1
Corners
9
5
Wissels
3
2
LIVE Atlético Madrid - Barcelona 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atlético Madrid - Barcelona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
8' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Thomas Atlético Madrid
18' Gele kaart Barcelona Gele kaart voor F. Junior Barcelona
21' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor A. Correa Atlético Madrid
32' Gele kaart Barcelona Gele kaart voor G. Pique Barcelona
51' Gele kaart Barcelona Gele kaart voor I. Rakitic Barcelona
65' Gele kaart Barcelona Gele kaart voor C. Lenglet Barcelona
66' Wissel Atlético Madrid Wissel Vitolo voor Joao Felix Atlético Madrid
69' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Vitolo Atlético Madrid
73' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Felipe Atlético Madrid
73' Wissel Barcelona Wissel A. Vidal voor Arthur Barcelona
73' Wissel Atlético Madrid Wissel T. Lemar voor A. Correa Atlético Madrid
83' Wissel Barcelona Wissel S. Umtiti voor G. Pique Barcelona
86' Doelpunt Barcelona Doelpunt L. Messi met assist van L. Suarez Barcelona 0-1
87' Wissel Atlético Madrid Wissel Renan Lodi voor H. Herrera Atlético Madrid
Opstellingen Atlético Madrid - Barcelona
De opstellingen van Atlético Madrid en Barcelona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Atlético Madrid gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Barcelona zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Atlético Madrid - Barcelona

Atlético Madrid en Barcelona treffen elkaar in de 15e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Atlético Madrid en Barcelona elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Atlético Madrid 0
Winst Barcelona 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Atlético Madrid op een 5e positie staat, terwijl we Barcelona terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Atlético Madrid - Barcelona Opstelling Atlético Madrid Opstelling Barcelona Live Atlético Madrid - Barcelona Live Atlético Madrid - Barcelona kijken Atlético Madrid - Barcelona kijken Live Atlético Madrid - Barcelona stream Atlético Madrid - Barcelona Fox Sports Nabeschouwing Atlético Madrid - Barcelona Uitslag Atlético Madrid - Barcelona Statistieken Atlético Madrid - Barcelona Primera División 2019/2020 Atlético Madrid - Barcelona wedden Atlético Madrid - Barcelona gokken Atlético Madrid - Barcelona Unibet