Nabeschouwing Atlético Madrid - Getafe (1-0) || Primera División

Zondag 18 augustus 2019 - 22:00 uur

In de Primera División neemt Atlético Madrid het zondag 18 augustus 2019 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Getafe. De wedstrijd wordt gespeeld in Wanda Metropolitano in Madrid.

Via de Atlético Madrid - Getafe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atlético Madrid - Getafe (1-0)

Het Primera División duel tussen Atlético Madrid en Getafe is onder leiding van scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández geëindigd in een 1-0 overwinning voor Atlético Madrid. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door A. Morata, waarmee Atlético Madrid met 1-0 de leiding nam. In de 38e minuut moest J. Molina van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Getafe verder met een speler minder. In de 42e minuut kreeg Renan Lodi van Atlético Madrid voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Atlético Madrid de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Atlético Madrid kreeg een penalty toegewezen in de 56e minuut, die werd genomen door A. Morata. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 1-0 op het scorebord bleef staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Atlético Madrid uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Atlético Madrid - Getafe
Goals
1
0
Balbezit
51%
49%
Rode kaarten
1
1
Gele kaarten
3
4
Schoten totaal
5
6
Schoten op doel
5
0
Aanvallen
80
83
Gevaarlijke aanvallen
47
63
Passes
422
290
Overtredingen
19
23
Buitenspel
3
0
Corners
3
4
Wissels
3
3
LIVE Atlético Madrid - Getafe 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atlético Madrid - Getafe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
17' Gele kaart Getafe Gele kaart voor L. Cabrera Getafe
23' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt A. Morata met assist van K. Trippier Atlético Madrid 1-0
38' Rode kaart Getafe Rode kaart voor J. Molina Getafe
41' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Renan Lodi Atlético Madrid
42' Tweede gele kaart Atlético Madrid Tweede gele kaart voor Renan Lodi Atlético Madrid
46' Wissel Getafe Wissel R. Garcia voor L. Cabrera Getafe
49' Gele kaart Getafe Gele kaart voor F. Fajr Getafe
56' Penalty gemist Atlético Madrid Penalty gemist A. Morata Atlético Madrid
62' Wissel Atlético Madrid Wissel M. Hermoso voor Thomas Atlético Madrid
64' Wissel Getafe Wissel Angel voor D. Suarez Getafe
66' Wissel Atlético Madrid Wissel M. Llorente voor Joao Felix Atlético Madrid
74' Wissel Atlético Madrid Wissel Vitolo voor T. Lemar Atlético Madrid
78' Gele kaart Getafe Gele kaart voor A. Nyom Getafe
80' Wissel Getafe Wissel Enric voor J. Mata Getafe
81' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Saul Atlético Madrid
93' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Angel Getafe
Opstellingen Atlético Madrid - Getafe
De opstellingen van Atlético Madrid en Getafe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Atlético Madrid gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Getafe zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Atlético Madrid - Getafe

Atlético Madrid en Getafe treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Primera División seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Atlético Madrid en Getafe elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Atlético Madrid 0
Winst Getafe 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Atlético Madrid - Getafe Opstelling Atlético Madrid Opstelling Getafe Live Atlético Madrid - Getafe Live Atlético Madrid - Getafe kijken Atlético Madrid - Getafe kijken Live Atlético Madrid - Getafe stream Atlético Madrid - Getafe Fox Sports Nabeschouwing Atlético Madrid - Getafe Uitslag Atlético Madrid - Getafe Statistieken Atlético Madrid - Getafe Primera División 2019/2020 Atlético Madrid - Getafe wedden Atlético Madrid - Getafe gokken Atlético Madrid - Getafe Unibet