Nabeschouwing Atlético Madrid - Sevilla (2-2) || Primera División 2019/2020

Zaterdag 7 maart 2020 - 16:00 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Atlético Madrid het zaterdag 7 maart 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sevilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Civitas Metropolitano in Madrid.

Via de Atlético Madrid - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atlético Madrid - Sevilla (2-2)

De Primera División 2019/2020 wedstrijd tussen Atlético Madrid en Sevilla geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-2 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door L. de Jong, waarmee Sevilla met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van A. Morata in de 32e minuut zorgde er even later voor dat Atlético Madrid weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 36e minuut zette Joao Felix zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Atlético Madrid de leiding in de wedstrijd nam.

L. Ocampos zette Sevilla even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Atlético Madrid - Sevilla 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atlético Madrid - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Sevilla Doelpunt L. de Jong met assist van J. Jordan Sevilla 0-1
31' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Diego Carlos Sevilla
31' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor J. Sevilla
32' Penalty Atlético Madrid Penalty A. Morata Atlético Madrid 1-1
36' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Joao Felix met assist van Koke Atlético Madrid 2-1
43' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor J. Navas Sevilla
43' Penalty Sevilla Penalty L. Ocampos Sevilla 2-2
46' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor E. Banega Sevilla
54' Wissel Atlético Madrid Wissel Y. Carrasco voor M. Hermoso Atlético Madrid
56' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor N. Gudelj Sevilla
63' Wissel Sevilla Wissel Y. En Nesyri voor Suso Sevilla
68' Wissel Atlético Madrid Wissel D. Costa voor A. Morata Atlético Madrid
73' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Joao Felix Atlético Madrid
74' Wissel Sevilla Wissel S. Gomez voor J. Jordan Sevilla
77' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor K. Trippier Atlético Madrid
80' Wissel Atlético Madrid Wissel Vitolo voor Joao Felix Atlético Madrid
81' Wissel Sevilla Wissel F. Vazquez voor L. Ocampos Sevilla
Video hoogtepunten en samenvatting Atlético Madrid - Sevilla
Opstellingen Atlético Madrid - Sevilla
De opstellingen van Atlético Madrid en Sevilla zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Atlético Madrid gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Sevilla zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Atlético Madrid - Sevilla

Atlético Madrid en Sevilla treffen elkaar in de 27e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Atlético Madrid en Sevilla in de Primera División vond plaats op 2 november 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 29 duels tussen beide ploegen is Atlético Madrid favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Sevilla slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Atlético Madrid 12
Winst Sevilla 7
Gelijkspel 10
Totaal 29

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Atlético Madrid op een 5e positie staat, terwijl we Sevilla terugvinden op de 3e plaats.