Nabeschouwing Barcelona - Mallorca (5-2) || Primera División

Zaterdag 7 december 2019 - 21:00 uur

In de Primera División neemt Barcelona het zaterdag 7 december 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Mallorca. De wedstrijd wordt gespeeld in Camp Nou in Barcelona.

Via de Barcelona - Mallorca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona - Mallorca (5-2)

Het Primera División duel tussen Barcelona en Mallorca is onder leiding van scheidsrechter José Luis Munuera Montero geëindigd in een 5-2 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door A. Griezmann, waarmee Barcelona met 1-0 de leiding nam. Barcelona vergrootte in de 17e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Messi op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 35e minuut wist Mallorca de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via A. Budimir.

Na 41 minuten werd de voorsprong voor Barcelona vergroot nadat L. Messi de 3-1 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 43e minuut nadat L. Suarez namens Barcelona de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. In de 64e minuut was het A. Budimir van Mallorca wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 4-2 scoorde. Namens Barcelona mocht L. Messi in de 83e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 5-2.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter José Luis Munuera Montero en eindigde de wedstrijd dus met een 5-2 stand in het voordeel van Barcelona.

Wedstrijdstatistieken Barcelona - Mallorca
Goals
5
2
Balbezit
66%
34%
Gele kaarten
3
0
Schoten totaal
25
9
Schoten op doel
17
3
Aanvallen
160
67
Gevaarlijke aanvallen
102
22
Passes
715
363
Overtredingen
15
10
Buitenspel
2
0
Corners
8
4
Wissels
3
3
LIVE Barcelona - Mallorca 5-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona - Mallorca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Doelpunt Barcelona Doelpunt A. Griezmann met assist van M. ter Stegen Barcelona 1-0
8' Gele kaart Barcelona Gele kaart voor S. Roberto Barcelona
17' Doelpunt Barcelona Doelpunt L. Messi met assist van A. Griezmann Barcelona 2-0
35' Doelpunt Mallorca Doelpunt A. Budimir met assist van S. Sevilla Mallorca 2-1
41' Doelpunt Barcelona Doelpunt L. Messi met assist van I. Rakitic Barcelona 3-1
43' Doelpunt Barcelona Doelpunt L. Suarez met assist van F. de Jong Barcelona 4-1
59' Wissel Mallorca Wissel Cucho voor S. Sevilla Mallorca
64' Wissel Barcelona Wissel A. Vidal voor F. de Jong Barcelona
64' Doelpunt Mallorca Doelpunt A. Budimir met assist van F. Gamez Mallorca 4-2
67' Gele kaart Barcelona Gele kaart voor G. Pique Barcelona
71' Wissel Mallorca Wissel J. Sene voor I. Baba Mallorca
72' Wissel Barcelona Wissel C. Alena voor I. Rakitic Barcelona
79' Gele kaart Barcelona Gele kaart voor A. Vidal Barcelona
83' Doelpunt Barcelona Doelpunt L. Messi met assist van L. Suarez Barcelona 5-2
85' Wissel Mallorca Wissel A. Prats voor A. Budimir Mallorca
85' Wissel Barcelona Wissel C. Perez voor A. Griezmann Barcelona
Opstellingen Barcelona - Mallorca
De opstellingen van Barcelona en Mallorca zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barcelona gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Mallorca zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Barcelona - Mallorca

Barcelona en Mallorca treffen elkaar in de 16e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Luis Munuera Montero en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Barcelona en Mallorca elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Barcelona 0
Winst Mallorca 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Barcelona op een 1e positie staat, terwijl we Mallorca terugvinden op de 17e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Barcelona - Mallorca Opstelling Barcelona Opstelling Mallorca Live Barcelona - Mallorca Live Barcelona - Mallorca kijken Barcelona - Mallorca kijken Live Barcelona - Mallorca stream Barcelona - Mallorca Fox Sports Nabeschouwing Barcelona - Mallorca Uitslag Barcelona - Mallorca Statistieken Barcelona - Mallorca Primera División 2019/2020 Barcelona - Mallorca wedden Barcelona - Mallorca gokken Barcelona - Mallorca Unibet