Nabeschouwing Barcelona - Sevilla (4-0) || Primera División 2019/2020

Zondag 6 oktober 2019 - 21:00 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Barcelona het zondag 6 oktober 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Sevilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Spotify Camp Nou in Barcelona.

Via de Barcelona - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona - Sevilla (4-0)

Het Primera División duel tussen Barcelona en Sevilla is onder leiding van scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz geëindigd in een 4-0 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door L. Suarez, waarmee FC Barcelona met 1-0 de leiding nam. FC Barcelona vergrootte in de 32e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Vidal op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 35e minuut volgde een derde treffer van FC Barcelona, waarmee O. Dembele zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor FC Barcelona in de 78e minuut, nadat L. Messi de 4-0 wist te scoren. In de 87e minuut werd R. Araujo van FC Barcelona met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor FC Barcelona met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. In de 88e minuut werd opnieuw een speler van het veld gestuurd met een rode kaart. O. Dembele van FC Barcelona was degene die voortijdig naar de kleedkamer werd verwezen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Barcelona.

LIVE Barcelona - Sevilla 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor S. Reguilon Sevilla
27' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Suarez met assist van N. Semedo FC Barcelona 1-0
32' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt A. Vidal met assist van Arthur FC Barcelona 2-0
34' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor D. Carrico Sevilla
35' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt O. Dembele met assist van Arthur FC Barcelona 3-0
39' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor N. Semedo FC Barcelona
46' Wissel Sevilla Wissel J. Jordan voor O. Torres Sevilla
46' Wissel Sevilla Wissel M. El Haddadi voor Nolito Sevilla
53' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor O. Dembele FC Barcelona
64' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor L. Suarez FC Barcelona
65' Wissel FC Barcelona Wissel S. Busquets voor Arthur FC Barcelona
65' Wissel Sevilla Wissel Chicharito voor L. de Jong Sevilla
70' Wissel FC Barcelona Wissel I. Rakitic voor A. Vidal FC Barcelona
73' Wissel FC Barcelona Wissel R. Araujo voor J. Todibo FC Barcelona
78' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Messi FC Barcelona 4-0
85' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor G. Pique FC Barcelona
87' Rode kaart FC Barcelona Rode kaart voor R. Araujo FC Barcelona
88' Rode kaart FC Barcelona Rode kaart voor O. Dembele FC Barcelona
88' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor S. Busquets FC Barcelona
91' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor E. Banega Sevilla
Video hoogtepunten en samenvatting Barcelona - Sevilla
Opstellingen Barcelona - Sevilla
De opstellingen van Barcelona en Sevilla zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barcelona gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sevilla zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Barcelona - Sevilla

Barcelona en Sevilla treffen elkaar in de 8e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Barcelona en Sevilla in de Primera División vond plaats op 23 februari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barcelona. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide ploegen is Barcelona favoriet. De thuisploeg wist 20 keer te winnen, terwijl Sevilla slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Barcelona 20
Winst Sevilla 3
Gelijkspel 5
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Barcelona op een 4e positie staat, terwijl we Sevilla terugvinden op de 6e plaats.