Nabeschouwing Celta de Vigo - Eibar (0-0) || Primera División

Zondag 26 januari 2020 - 14:00 uur

In de Primera División neemt Celta de Vigo het zondag 26 januari 2020 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Eibar. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Balaídos in Vigo.

Via de Celta de Vigo - Eibar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celta de Vigo - Eibar (0-0)

In de Primera División heeft de wedstrijd tussen Celta de Vigo en Eibar geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Celta de Vigo dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Celta de Vigo - Eibar
Balbezit
65%
35%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
20
5
Schoten op doel
4
3
Aanvallen
151
122
Gevaarlijke aanvallen
50
38
Passes
611
319
Overtredingen
11
14
Buitenspel
3
1
Corners
6
3
Wissels
3
3
LIVE Celta de Vigo - Eibar 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celta de Vigo - Eibar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
52' Wissel SD Eibar Wissel S. Cristoforo voor S. Alvarez SD Eibar
62' Wissel Celta de Vigo Wissel G. Fernandez voor P. Sisto Celta de Vigo
63' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor I. Aspas Celta de Vigo
67' Wissel SD Eibar Wissel P. De Blasis voor T. Inui SD Eibar
73' Wissel Celta de Vigo Wissel D. Suarez voor S. Mina Celta de Vigo
75' Wissel SD Eibar Wissel P. Diop voor P. Leon SD Eibar
75' Wissel Celta de Vigo Wissel H. Mallo voor Kevin Celta de Vigo
Opstellingen Celta de Vigo - Eibar
De opstellingen van Celta de Vigo en Eibar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Celta de Vigo gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Eibar zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Celta de Vigo - Eibar

Celta de Vigo en Eibar treffen elkaar in de 21e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020.

Het is voor het eerst dat Celta de Vigo en Eibar elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Celta de Vigo 0
Winst Eibar 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Celta de Vigo op een 18e positie staat, terwijl we Eibar terugvinden op de 16e plaats.

Tags
Celta de Vigo - Eibar Opstelling Celta de Vigo Opstelling Eibar Live Celta de Vigo - Eibar Live Celta de Vigo - Eibar kijken Celta de Vigo - Eibar kijken Live Celta de Vigo - Eibar stream Celta de Vigo - Eibar Fox Sports Nabeschouwing Celta de Vigo - Eibar Uitslag Celta de Vigo - Eibar Statistieken Celta de Vigo - Eibar Primera División 2019/2020 Celta de Vigo - Eibar wedden Celta de Vigo - Eibar gokken Celta de Vigo - Eibar Unibet