Nabeschouwing Celta de Vigo - Espanyol (1-1) || Primera División 2019/2020

Donderdag 26 september 2019 - 20:00 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Celta de Vigo het donderdag 26 september 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Espanyol. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Balaídos in Vigo.

Via de Celta de Vigo - Espanyol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celta de Vigo - Espanyol (1-1)

De Primera División 2019/2020 wedstrijd tussen Celta de Vigo en Espanyol geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door A. Giner Pedrosa, waarmee Espanyol met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Celta de Vigo het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 95e minuut was het namelijk S. Mina die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Celta de Vigo - Espanyol 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celta de Vigo - Espanyol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor F. Calero Espanyol
44' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor S. Lobotka Celta de Vigo
48' Doelpunt Espanyol Doelpunt A. Giner Pedrosa met assist van J. Calleri Espanyol 0-1
61' Wissel Celta de Vigo Wissel B. Mendez voor S. Lobotka Celta de Vigo
64' Wissel Espanyol Wissel Pipa voor Wu Lei Espanyol
70' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Naldo Espanyol
73' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Pipa Espanyol
76' Wissel Celta de Vigo Wissel G. Fernandez voor Rafinha Celta de Vigo
77' Wissel Espanyol Wissel D. Lopez voor M. Vargas Espanyol
80' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor V. Sanchez Espanyol
85' Wissel Celta de Vigo Wissel P. Sisto voor D. Suarez Celta de Vigo
87' Wissel Espanyol Wissel S. Darder voor M. Roca Espanyol
87' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor J. Calleri Espanyol
92' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor I. Aspas Celta de Vigo
95' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt S. Mina met assist van H. Mallo Celta de Vigo 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Celta de Vigo - Espanyol
Opstellingen Celta de Vigo - Espanyol
De opstellingen van Celta de Vigo en Espanyol zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Celta de Vigo gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Espanyol zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Celta de Vigo - Espanyol

Celta de Vigo en Espanyol treffen elkaar in de 6e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José María Sánchez Martínez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Celta de Vigo en Espanyol in de Primera División vond plaats op 24 april 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide teams is Espanyol favoriet. 7 keer wist de ploeg van Celta de Vigo te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Celta de Vigo. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Celta de Vigo 5
Winst Espanyol 7
Gelijkspel 6
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Celta de Vigo op een 16e positie staat, terwijl we Espanyol terugvinden op de 18e plaats.