Nabeschouwing Celta de Vigo - Granada (0-2) || Primera División

Zondag 15 september 2019 - 16:00 uur

In de Primera División neemt Celta de Vigo het zondag 15 september 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Granada. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Balaídos in Vigo.

Via de Celta de Vigo - Granada live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celta de Vigo - Granada (0-2)

Het Primera División duel tussen Celta de Vigo en Granada is onder leiding van scheidsrechter Eduardo Prieto Iglesias geëindigd in een 0-2 overwinning voor Granada. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Jorge in de 11e minuut, waardoor Celta de Vigo met een man minder kwam te staan. In de 29e minuut moest F. Beltran van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Eduardo Prieto Iglesias een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Celta de Vigo verder met een speler minder. De eerste goal werd in de 51e minuut gemaakt door G. Sanchez waardoor Granada met 0-1 aan de leiding kwam.

Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-2 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft vergrootte Y. Herrera de voorsprong door in de 54e minuut de 0-2 te scoren voor Granada.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Granada.

Wedstrijdstatistieken Celta de Vigo - Granada
Balbezit
37%
63%
Rode kaarten
2
0
Gele kaarten
4
2
Schoten totaal
4
12
Schoten op doel
0
3
Aanvallen
70
110
Gevaarlijke aanvallen
23
77
Passes
291
479
Overtredingen
11
13
Buitenspel
1
2
Corners
3
5
Wissels
3
3
LIVE Celta de Vigo - Granada 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celta de Vigo - Granada teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Rode kaart Celta de Vigo Rode kaart voor Jorge Celta de Vigo
15' Wissel Celta de Vigo Wissel N. Araujo voor B. Mendez Celta de Vigo
19' Gele kaart Granada Gele kaart voor G. Sanchez Granada
29' Rode kaart Celta de Vigo Rode kaart voor F. Beltran Celta de Vigo
39' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor S. Mina Celta de Vigo
44' Gele kaart Granada Gele kaart voor V. Diaz Granada
45' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor D. Suarez Celta de Vigo
51' Doelpunt Granada Doelpunt G. Sanchez met assist van A. Montoro Granada 0-1
51' Wissel Granada Wissel C. Fernandez voor F. Vico Granada
54' Doelpunt Granada Doelpunt Y. Herrera met assist van A. Montoro Granada 0-2
59' Wissel Celta de Vigo Wissel P. Cheikh voor S. Mina Celta de Vigo
62' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor H. Mallo Celta de Vigo
66' Wissel Granada Wissel A. Vadillo voor R. Soldado Granada
74' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor N. Araujo Celta de Vigo
77' Wissel Celta de Vigo Wissel P. Sisto voor D. Suarez Celta de Vigo
88' Wissel Granada Wissel R. Azeez voor D. Machis Granada
Opstellingen Celta de Vigo - Granada
De opstellingen van Celta de Vigo en Granada zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Celta de Vigo gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Granada zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Celta de Vigo - Granada

Celta de Vigo en Granada treffen elkaar in de 4e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Eduardo Prieto Iglesias en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Celta de Vigo en Granada elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Celta de Vigo 0
Winst Granada 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Celta de Vigo op een 12e positie staat, terwijl we Granada terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Celta de Vigo - Granada Opstelling Celta de Vigo Opstelling Granada Live Celta de Vigo - Granada Live Celta de Vigo - Granada kijken Celta de Vigo - Granada kijken Live Celta de Vigo - Granada stream Celta de Vigo - Granada Fox Sports Nabeschouwing Celta de Vigo - Granada Uitslag Celta de Vigo - Granada Statistieken Celta de Vigo - Granada Primera División 2019/2020 Celta de Vigo - Granada wedden Celta de Vigo - Granada gokken Celta de Vigo - Granada Unibet