Nabeschouwing Celta de Vigo - Levante (2-3) || Primera División 2019/2020

Donderdag 16 juli 2020 - 21:00 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Celta de Vigo het donderdag 16 juli 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Levante. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Balaídos in Vigo.

Via de Celta de Vigo - Levante live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celta de Vigo - Levante (2-3)

Het Primera División duel tussen Celta de Vigo en Levante is onder leiding van scheidsrechter José Luis Munuera Montero geëindigd in een 2-3 overwinning voor Levante. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door E. Bardhi, waarmee Levante met 0-1 de leiding nam. Levante vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Bardhi op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 36e minuut wist Celta de Vigo de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via S. Mina.

Na 46 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat I. Aspas de 2-2 maakte voor Celta de Vigo. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Levante dat in de 52e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat B. Mayoral de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd. Na 59 minuten werd J. Miramon van Levante met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor het team met een man minder de resterende wedstrijd moest vervolgen. Na 94 minuten kon Nolito van Celta de Vigo vertrekken nadat deze voor de tweede keer in de wedstrijd een gele kaart ontving.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter José Luis Munuera Montero bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Levante.

LIVE Celta de Vigo - Levante 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celta de Vigo - Levante teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Levante Doelpunt E. Bardhi met assist van J. Campana Levante 0-1
28' Doelpunt Levante Doelpunt E. Bardhi met assist van R. Rochina Levante 0-2
36' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt S. Mina met assist van N. Araujo Celta de Vigo 1-2
42' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor Rafinha Celta de Vigo
46' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt I. Aspas met assist van S. Mina Celta de Vigo 2-2
46' Wissel Celta de Vigo Wissel Nolito voor F. Beltran Celta de Vigo
46' Wissel Celta de Vigo Wissel F. Bradaric voor O. Yokuslu Celta de Vigo
52' Doelpunt Levante Doelpunt B. Mayoral met assist van R. Rochina Levante 2-3
59' Rode kaart Levante Rode kaart voor J. Miramon Levante
66' Wissel Levante Wissel Coke voor M. Roger Levante
77' Wissel Levante Wissel G. Melero voor E. Bardhi Levante
77' Wissel Levante Wissel J. Morales voor B. Mayoral Levante
80' Wissel Celta de Vigo Wissel H. Mallo voor K. Vazquez Celta de Vigo
84' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor Nolito Celta de Vigo
85' Wissel Celta de Vigo Wissel G. Fernandez voor B. Mendez Celta de Vigo
90' Wissel Celta de Vigo Wissel J. Hernandez Garcia voor N. Araujo Celta de Vigo
93' Wissel Levante Wissel N. Vukcevic voor R. Rochina Levante
93' Wissel Levante Wissel S. Postigo voor N. Radoja Levante
94' Tweede gele kaart Celta de Vigo Tweede gele kaart voor Nolito Celta de Vigo
Video hoogtepunten en samenvatting Celta de Vigo - Levante
Opstellingen Celta de Vigo - Levante
De opstellingen van Celta de Vigo en Levante zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Celta de Vigo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Levante zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Celta de Vigo - Levante

Celta de Vigo en Levante treffen elkaar in de 37e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Luis Munuera Montero en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Celta de Vigo en Levante in de Primera División vond plaats op 22 december 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Levante. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide ploegen is Celta de Vigo favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Levante slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Celta de Vigo 9
Winst Levante 4
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Celta de Vigo op een 17e positie staat, terwijl we Levante terugvinden op de 12e plaats.