LIVE Celta de Vigo - Mallorca (0-0) || Primera División

Zondag 15 december 2019 - 14:00 uur

In de Primera División neemt Celta de Vigo het zondag 15 december 2019 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Mallorca. De wedstrijd wordt gespeeld in Municipal de Balaidos in Vigo.

Via de Celta de Vigo - Mallorca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Celta de Vigo - Mallorca 0-0

Vanaf zondag 15 december 2019 om 14:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Celta de Vigo - Mallorca volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 9 dagen, 2 uur, 25 minuten en 27 seconden.

Opstellingen Celta de Vigo - Mallorca

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Celta de Vigo - Mallorca

Celta de Vigo en Mallorca treffen elkaar in de 17e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020.

Het is voor het eerst dat Celta de Vigo en Mallorca elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Celta de Vigo 0
Winst Mallorca 0
Gelijkspel 0
Totaal
Tags
Celta de Vigo - Mallorca Opstelling Celta de Vigo Opstelling Mallorca Live Celta de Vigo - Mallorca Live Celta de Vigo - Mallorca kijken Celta de Vigo - Mallorca kijken Live Celta de Vigo - Mallorca stream Celta de Vigo - Mallorca Fox Sports Nabeschouwing Celta de Vigo - Mallorca Uitslag Celta de Vigo - Mallorca Statistieken Celta de Vigo - Mallorca Primera División 2019/2020 Celta de Vigo - Mallorca wedden Celta de Vigo - Mallorca gokken Celta de Vigo - Mallorca Unibet