Nabeschouwing Celta de Vigo - Real Valladolid (0-0) || Primera División

Vrijdag 29 november 2019 - 21:00 uur

In de Primera División neemt Celta de Vigo het vrijdag 29 november 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Real Valladolid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Balaídos in Vigo.

Via de Celta de Vigo - Real Valladolid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celta de Vigo - Real Valladolid (0-0)

In de Primera División heeft de wedstrijd tussen Celta de Vigo en Real Valladolid geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Celta de Vigo en Real Valladolid gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Celta de Vigo, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Javier Alberola Rojas niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Celta de Vigo - Real Valladolid
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
14
9
Schoten op doel
5
3
Aanvallen
127
105
Gevaarlijke aanvallen
52
40
Passes
513
375
Overtredingen
11
16
Buitenspel
1
1
Corners
11
3
Wissels
3
3
LIVE Celta de Vigo - Real Valladolid 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celta de Vigo - Real Valladolid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
45' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor J. Fernandez Real Valladolid
49' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor H. Mallo Celta de Vigo
63' Wissel Real Valladolid Wissel W. Rubio voor P. Hervias Real Valladolid
65' Wissel Celta de Vigo Wissel F. Beltran voor S. Lobotka Celta de Vigo
66' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor S. Guardiola Real Valladolid
72' Wissel Celta de Vigo Wissel Rafinha voor D. Suarez Celta de Vigo
74' Wissel Real Valladolid Wissel R. Alcaraz voor Michel Real Valladolid
77' Wissel Real Valladolid Wissel P. Porro voor O. Plano Real Valladolid
82' Wissel Celta de Vigo Wissel G. Fernandez voor P. Sisto Celta de Vigo
91' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor W. Rubio Real Valladolid
Opstellingen Celta de Vigo - Real Valladolid
De opstellingen van Celta de Vigo en Real Valladolid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Celta de Vigo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Real Valladolid zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Celta de Vigo - Real Valladolid

Celta de Vigo en Real Valladolid treffen elkaar in de 15e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Alberola Rojas en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Celta de Vigo en Real Valladolid elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Celta de Vigo 0
Winst Real Valladolid 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Celta de Vigo op een 18e positie staat, terwijl we Real Valladolid terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Celta de Vigo - Real Valladolid Opstelling Celta de Vigo Opstelling Real Valladolid Live Celta de Vigo - Real Valladolid Live Celta de Vigo - Real Valladolid kijken Celta de Vigo - Real Valladolid kijken Live Celta de Vigo - Real Valladolid stream Celta de Vigo - Real Valladolid Fox Sports Nabeschouwing Celta de Vigo - Real Valladolid Uitslag Celta de Vigo - Real Valladolid Statistieken Celta de Vigo - Real Valladolid Primera División 2019/2020 Celta de Vigo - Real Valladolid wedden Celta de Vigo - Real Valladolid gokken Celta de Vigo - Real Valladolid Unibet