Nabeschouwing Deportivo Alavés - Celta de Vigo (2-0) || Primera División 2019/2020

Zondag 20 oktober 2019 - 12:00 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Deportivo Alavés het zondag 20 oktober 2019 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Celta de Vigo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Olaranbe in Vitoria-Gasteiz.

Via de Deportivo Alavés - Celta de Vigo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deportivo Alavés - Celta de Vigo (2-0)

Het Primera División duel tussen Deportivo Alavés en Celta de Vigo is onder leiding van scheidsrechter José Luis González González geëindigd in een 2-0 overwinning voor Deportivo Alavés. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door L. Magallan, waarmee Deportivo Alavés met 1-0 de leiding nam. Deportivo Alavés vergrootte in de 82e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Perez op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Deportivo Alavés.

LIVE Deportivo Alavés - Celta de Vigo 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deportivo Alavés - Celta de Vigo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor D. Junca Celta de Vigo
31' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor M. Wakaso Deportivo Alavés
38' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor R. Duarte Deportivo Alavés
47' Wissel Celta de Vigo Wissel D. Costas voor H. Mallo Celta de Vigo
49' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor M. Garcia Deportivo Alavés
50' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt L. Magallan met assist van L. Perez Deportivo Alavés 1-0
60' Wissel Celta de Vigo Wissel B. Mendez voor O. Yokuslu Celta de Vigo
71' Wissel Deportivo Alavés Wissel P. Pons voor L. Rioja Deportivo Alavés
79' Wissel Deportivo Alavés Wissel O. Burke voor Joselu Deportivo Alavés
79' Wissel Celta de Vigo Wissel P. Sisto voor D. Junca Celta de Vigo
82' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt L. Perez met assist van A. Vidal Deportivo Alavés 2-0
90' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor L. Magallan Deportivo Alavés
93' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor L. Perez Deportivo Alavés
94' Wissel Deportivo Alavés Wissel J. Guidetti voor L. Perez Deportivo Alavés
Video hoogtepunten en samenvatting Deportivo Alavés - Celta de Vigo
Opstellingen Deportivo Alavés - Celta de Vigo
De opstellingen van Deportivo Alavés en Celta de Vigo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Deportivo Alavés gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Celta de Vigo zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Deportivo Alavés - Celta de Vigo

Deportivo Alavés en Celta de Vigo treffen elkaar in de 9e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Luis González González en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Deportivo Alavés en Celta de Vigo in de Primera División vond plaats op 23 februari 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Deportivo Alavés favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Celta de Vigo slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Deportivo Alavés 4
Winst Celta de Vigo 3
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Deportivo Alavés op een 18e positie staat, terwijl we Celta de Vigo terugvinden op de 16e plaats.