Nabeschouwing Eibar - Atlético Madrid (2-0) || Primera División

Zaterdag 18 januari 2020 - 21:00 uur

In de Primera División neemt Eibar het zaterdag 18 januari 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Atlético Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Ipurúa in Eibar.

Via de Eibar - Atlético Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eibar - Atlético Madrid (2-0)

Het Primera División duel tussen Eibar en Atlético Madrid is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Eibar. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door E. Burgos, waarmee SD Eibar met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist SD Eibar opnieuw te scoren. In de 90e minuut was het E. Exposito die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor SD Eibar.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Eibar.

Wedstrijdstatistieken Eibar - Atlético Madrid
Goals
2
0
Balbezit
38%
62%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
10
11
Schoten op doel
5
3
Aanvallen
123
125
Gevaarlijke aanvallen
46
54
Passes
313
502
Overtredingen
16
14
Buitenspel
0
4
Corners
6
7
Wissels
3
3
LIVE Eibar - Atlético Madrid 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eibar - Atlético Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Doelpunt SD Eibar Doelpunt E. Burgos met assist van S. Enrich SD Eibar 1-0
59' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Saul Atlético Madrid
62' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor E. Burgos SD Eibar
73' Wissel Atlético Madrid Wissel Renan Lodi voor H. Herrera Atlético Madrid
74' Wissel SD Eibar Wissel S. Cristoforo voor P. Leon SD Eibar
80' Wissel SD Eibar Wissel P. De Blasis voor F. Orellana SD Eibar
83' Wissel Atlético Madrid Wissel S. Camello voor Joao Felix Atlético Madrid
85' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor S. Savic Atlético Madrid
87' Wissel SD Eibar Wissel Charles voor S. Enrich SD Eibar
87' Wissel Atlético Madrid Wissel O. Clemente voor Vitolo Atlético Madrid
90' Doelpunt SD Eibar Doelpunt E. Exposito SD Eibar 2-0
Opstellingen Eibar - Atlético Madrid
De opstellingen van Eibar en Atlético Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Eibar gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Atlético Madrid zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Eibar - Atlético Madrid

Eibar en Atlético Madrid treffen elkaar in de 20e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020.

Het is voor het eerst dat Eibar en Atlético Madrid elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Eibar 0
Winst Atlético Madrid 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Eibar op een 16e positie staat, terwijl we Atlético Madrid terugvinden op de 3e plaats.

Tags
Eibar - Atlético Madrid Opstelling Eibar Opstelling Atlético Madrid Live Eibar - Atlético Madrid Live Eibar - Atlético Madrid kijken Eibar - Atlético Madrid kijken Live Eibar - Atlético Madrid stream Eibar - Atlético Madrid Fox Sports Nabeschouwing Eibar - Atlético Madrid Uitslag Eibar - Atlético Madrid Statistieken Eibar - Atlético Madrid Primera División 2019/2020 Eibar - Atlético Madrid wedden Eibar - Atlético Madrid gokken Eibar - Atlético Madrid Unibet