Nabeschouwing Eibar - Levante (3-0) || Primera División 2019/2020

Zaterdag 29 februari 2020 - 13:00 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Eibar het zaterdag 29 februari 2020 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Levante. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Ipurúa in Eibar.

Via de Eibar - Levante live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eibar - Levante (3-0)

Het Primera División duel tussen Eibar en Levante is onder leiding van scheidsrechter Pablo González Fuertes geëindigd in een 3-0 overwinning voor Eibar. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door Charles, waarmee SD Eibar met 1-0 de leiding nam. SD Eibar vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Charles op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 72e minuut was de ideale kans voor SD Eibar om te scoren. Charles was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 2-0 bleef.

In de 85e minuut volgde een derde treffer van SD Eibar, waarmee F. Orellana zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Pablo González Fuertes, waardoor Eibar dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Eibar - Levante 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eibar - Levante teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt SD Eibar Doelpunt Charles met assist van F. Orellana SD Eibar 1-0
48' Doelpunt SD Eibar Doelpunt Charles met assist van S. Enrich SD Eibar 2-0
51' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor S. Enrich SD Eibar
60' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor F. Orellana SD Eibar
62' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor Cote SD Eibar
67' Wissel Levante Wissel S. Leon voor B. Mayoral Levante
67' Wissel Levante Wissel G. Melero voor N. Vukcevic Levante
71' Gele kaart Levante Gele kaart voor J. Miramon Levante
72' Gele kaart Levante Gele kaart voor S. Postigo Levante
72' Penalty gemist SD Eibar Penalty gemist Charles SD Eibar
78' Wissel SD Eibar Wissel G. Escalante voor Charles SD Eibar
84' Wissel SD Eibar Wissel P. De Blasis voor P. Leon SD Eibar
85' Doelpunt SD Eibar Doelpunt F. Orellana SD Eibar 3-0
88' Wissel SD Eibar Wissel Kike voor S. Enrich SD Eibar
Video hoogtepunten en samenvatting Eibar - Levante
Opstellingen Eibar - Levante
De opstellingen van Eibar en Levante zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Eibar gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Levante zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Eibar - Levante

Eibar en Levante treffen elkaar in de 26e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pablo González Fuertes en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Eibar en Levante in de Primera División vond plaats op 21 september 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Levante favoriet. 2 keer wist de ploeg van Eibar te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Eibar. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Eibar 1
Winst Levante 2
Gelijkspel 6
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Eibar op een 17e positie staat, terwijl we Levante terugvinden op de 10e plaats.