Nabeschouwing Espanyol - Sevilla (0-2) || Primera División 2019/2020

Zondag 18 augustus 2019 - 19:00 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Espanyol het zondag 18 augustus 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Sevilla. De wedstrijd wordt gespeeld in RCDE Stadium in Cornella de Llobregat.

Via de Espanyol - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Espanyol - Sevilla (0-2)

Het Primera División duel tussen Espanyol en Sevilla is onder leiding van scheidsrechter Juan Martínez Munuera geëindigd in een 0-2 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 44e minuut door S. Reguilon, waarmee Sevilla met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Sevilla opnieuw te scoren. In de 86e minuut was het Nolito die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Sevilla.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Sevilla.

LIVE Espanyol - Sevilla 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Espanyol - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor S. Reguilon Sevilla
44' Doelpunt Sevilla Doelpunt S. Reguilon Sevilla 0-1
49' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor L. Ocampos Sevilla
52' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor G. Victor Espanyol
59' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor M. Vargas Espanyol
60' Wissel Sevilla Wissel M. El Haddadi voor L. Ocampos Sevilla
64' Wissel Espanyol Wissel S. Darder voor G. Victor Espanyol
70' Wissel Espanyol Wissel V. Campuzano voor Wu Lei Espanyol
75' Wissel Sevilla Wissel J. Kounde voor Diego Carlos Sevilla
76' Wissel Sevilla Wissel N. Gudelj voor O. Torres Sevilla
82' Wissel Espanyol Wissel F. Calero voor F. Ferreyra Espanyol
86' Doelpunt Sevilla Doelpunt Nolito met assist van S. Reguilon Sevilla 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Espanyol - Sevilla
Opstellingen Espanyol - Sevilla
De opstellingen van Espanyol en Sevilla zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Espanyol gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Sevilla zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Espanyol - Sevilla

Espanyol en Sevilla treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Martínez Munuera en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Primera División seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Espanyol en Sevilla in de Primera División vond plaats op 17 maart 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sevilla. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide teams is Sevilla favoriet. 15 keer wist de ploeg van Espanyol te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Espanyol. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.