Nabeschouwing Espanyol - Villarreal (0-1) || Primera División

Zondag 20 oktober 2019 - 16:00 uur

In de Primera División neemt Espanyol het zondag 20 oktober 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Villarreal. De wedstrijd wordt gespeeld in RCDE Stadium in Cornella de Llobregat.

Via de Espanyol - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Espanyol - Villarreal (0-1)

Het Primera División duel tussen Espanyol en Villarreal is onder leiding van scheidsrechter Carlos Del Cerro Grande geëindigd in een 0-1 overwinning voor Villarreal. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door K. Ekambi, waarmee Villarreal met 0-1 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Villarreal.

Wedstrijdstatistieken Espanyol - Villarreal
Balbezit
50%
50%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
18
13
Schoten op doel
5
5
Aanvallen
137
89
Gevaarlijke aanvallen
54
42
Passes
400
415
Overtredingen
11
14
Buitenspel
1
0
Corners
7
3
Wissels
3
3
LIVE Espanyol - Villarreal 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Espanyol - Villarreal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
17' Doelpunt Villarreal Doelpunt K. Ekambi Villarreal 0-1
51' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Iborra Villarreal
57' Wissel Espanyol Wissel E. Granero voor S. Darder Espanyol
71' Wissel Espanyol Wissel F. Ferreyra voor M. Vargas Espanyol
71' Wissel Villarreal Wissel P. J. Ontiveros voor S. Cazorla Villarreal
77' Wissel Espanyol Wissel Wu Lei voor G. Victor Espanyol
81' Wissel Villarreal Wissel S. Chukwueze voor K. Ekambi Villarreal
93' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Bernardo Espanyol
93' Wissel Villarreal Wissel R. Mori voor A. Moreno Villarreal
96' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor D. Lopez Espanyol
Opstellingen Espanyol - Villarreal
De opstellingen van Espanyol en Villarreal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Espanyol gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Villarreal zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Espanyol - Villarreal

Espanyol en Villarreal treffen elkaar in de 9e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos Del Cerro Grande en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Espanyol en Villarreal elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Espanyol 0
Winst Villarreal 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Espanyol op een 19e positie staat, terwijl we Villarreal terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Espanyol - Villarreal Opstelling Espanyol Opstelling Villarreal Live Espanyol - Villarreal Live Espanyol - Villarreal kijken Espanyol - Villarreal kijken Live Espanyol - Villarreal stream Espanyol - Villarreal Fox Sports Nabeschouwing Espanyol - Villarreal Uitslag Espanyol - Villarreal Statistieken Espanyol - Villarreal Primera División 2019/2020 Espanyol - Villarreal wedden Espanyol - Villarreal gokken Espanyol - Villarreal Unibet