Nabeschouwing Getafe - Levante (4-0) || Primera División

Zondag 1 december 2019 - 18:30 uur

In de Primera División neemt Getafe het zondag 1 december 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Levante. De wedstrijd wordt gespeeld in Coliseum Alfonso Pérez in Getafe.

Via de Getafe - Levante live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Getafe - Levante (4-0)

Het Primera División duel tussen Getafe en Levante is onder leiding van scheidsrechter Javier Estrada Fernández geëindigd in een 4-0 overwinning voor Getafe. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door L. Cabrera, waarmee Getafe met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 60e minuut voor dat Getafe via J. Molina op 2-0 kwam te staan. In de 67e minuut volgde een derde treffer van Getafe, waarmee Angel zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Getafe in de 78e minuut, nadat D. Timor de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Getafe.

Wedstrijdstatistieken Getafe - Levante
Goals
4
0
Balbezit
38%
62%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
14
7
Schoten op doel
9
3
Aanvallen
118
99
Gevaarlijke aanvallen
38
23
Passes
250
416
Overtredingen
22
14
Buitenspel
3
9
Corners
6
7
Wissels
3
3
LIVE Getafe - Levante 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Getafe - Levante teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
39' Gele kaart Levante Gele kaart voor R. Rochina Levante
40' Gele kaart Getafe Gele kaart voor D. Timor Getafe
48' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Jason Getafe
52' Gele kaart Levante Gele kaart voor C. Clerc Levante
54' Doelpunt Getafe Doelpunt L. Cabrera met assist van Jason Getafe 1-0
60' Penalty Getafe Penalty J. Molina Getafe 2-0
67' Doelpunt Getafe Doelpunt Angel met assist van Jason Getafe 3-0
68' Wissel Levante Wissel S. Leon voor R. Rochina Levante
68' Wissel Levante Wissel M. Roger voor B. Mayoral Levante
73' Wissel Getafe Wissel Kenedy voor A. Nyom Getafe
77' Gele kaart Levante Gele kaart voor N. Radoja Levante
78' Doelpunt Getafe Doelpunt D. Timor Getafe 4-0
79' Wissel Getafe Wissel H. Duro voor J. Molina Getafe
82' Wissel Levante Wissel P. Martinez voor N. Vukcevic Levante
84' Wissel Getafe Wissel F. Portillo voor Jason Getafe
Opstellingen Getafe - Levante
De opstellingen van Getafe en Levante zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Getafe gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Levante zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Getafe - Levante

Getafe en Levante treffen elkaar in de 15e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Estrada Fernández en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Getafe en Levante elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Getafe 0
Winst Levante 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Getafe op een 8e positie staat, terwijl we Levante terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Getafe - Levante Opstelling Getafe Opstelling Levante Live Getafe - Levante Live Getafe - Levante kijken Getafe - Levante kijken Live Getafe - Levante stream Getafe - Levante Fox Sports Nabeschouwing Getafe - Levante Uitslag Getafe - Levante Statistieken Getafe - Levante Primera División 2019/2020 Getafe - Levante wedden Getafe - Levante gokken Getafe - Levante Unibet