Nabeschouwing Getafe - Mallorca (4-2) || Primera División 2019/2020

Zondag 22 september 2019 - 12:00 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Getafe het zondag 22 september 2019 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Mallorca. De wedstrijd wordt gespeeld in Coliseum Alfonso Pérez in Getafe.

Via de Getafe - Mallorca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Getafe - Mallorca (4-2)

Het Primera División duel tussen Getafe en Mallorca is onder leiding van scheidsrechter Santiago Jaime Latre geëindigd in een 4-2 overwinning voor Getafe. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van I. Baba zette Getafe op een 1-0 voorsprong in de 7e minuut van de wedstrijd. Een penalty zorgde er later in de 33e minuut voor dat Getafe via J. Molina op 2-0 kwam te staan. In de 63e minuut volgde een derde treffer van Getafe, waarmee A. Nyom zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 70 minuten deed A. Budimir iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Mallorca werd verkleind tot 3-1. In de 77e minuut kwam Mallorca weer dichterbij, nadat A. Budimir de stand terug wist te brengen naar 3-2. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 84e minuut en kwam op naam te staan van Getafe speler Angel, die daarmee tekende voor de 4-2.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Santiago Jaime Latre en eindigde de wedstrijd dus met een 4-2 stand in het voordeel van Getafe.

LIVE Getafe - Mallorca 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Getafe - Mallorca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Eigen doelpunt Getafe Eigen doelpunt I. Baba Getafe 1-0
19' Wissel Mallorca Wissel T. Kubo voor S. Sevilla Mallorca
19' Wissel Mallorca Wissel L. Agbenyenu voor Baba Rahman Mallorca
32' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor J. Sastre Mallorca
33' Penalty Getafe Penalty J. Molina Getafe 2-0
47' Gele kaart Getafe Gele kaart voor J. Mata Getafe
48' Gele kaart Getafe Gele kaart voor L. Cabrera Getafe
59' Gele kaart Getafe Gele kaart voor D. Suarez Getafe
60' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor Mallorca
61' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Jason Getafe
63' Doelpunt Getafe Doelpunt A. Nyom met assist van J. Mata Getafe 3-0
66' Wissel Getafe Wissel Angel voor J. Mata Getafe
70' Doelpunt Mallorca Doelpunt A. Budimir met assist van T. Kubo Mallorca 3-1
71' Wissel Mallorca Wissel A. Alegria voor D. Rodriguez Mallorca
77' Doelpunt Mallorca Doelpunt A. Budimir Mallorca 3-2
79' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor A. Febas Mallorca
82' Wissel Getafe Wissel F. Portillo voor Jason Getafe
84' Doelpunt Getafe Doelpunt Angel met assist van F. Portillo Getafe 4-2
87' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor L. Agbenyenu Mallorca
87' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor I. Baba Mallorca
89' Wissel Getafe Wissel Kenedy voor Cucu Getafe
Video hoogtepunten en samenvatting Getafe - Mallorca
Opstellingen Getafe - Mallorca
De opstellingen van Getafe en Mallorca zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Getafe gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Mallorca zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Getafe - Mallorca

Getafe en Mallorca treffen elkaar in de 5e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Santiago Jaime Latre en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Getafe en Mallorca in de Primera División vond plaats op 23 februari 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Getafe. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide ploegen is Getafe favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Mallorca slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Getafe 7
Winst Mallorca 6
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Getafe op een 18e positie staat, terwijl we Mallorca terugvinden op de 16e plaats.