Nabeschouwing Granada - Atlético Madrid (1-1) || Primera División 2019/2020

Zaterdag 23 november 2019 - 18:30 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Granada het zaterdag 23 november 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Atlético Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Los Cármenes in Granada.

Via de Granada - Atlético Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Granada - Atlético Madrid (1-1)

De Primera División 2019/2020 wedstrijd tussen Granada en Atlético Madrid geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 60e minuut door Renan Lodi, waarmee Atlético Madrid met 0-1 de leiding nam. Granada kwam na 67 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van G. Sanchez, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Granada - Atlético Madrid 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Granada - Atlético Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor A. Correa Atlético Madrid
31' Gele kaart Granada Gele kaart voor R. Soldado Granada
39' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Felipe Atlético Madrid
43' Gele kaart Granada Gele kaart voor A. Montoro Granada
54' Gele kaart Granada Gele kaart voor A. Puertas Granada
55' Wissel Atlético Madrid Wissel T. Lemar voor A. Correa Atlético Madrid
60' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Renan Lodi met assist van H. Herrera Atlético Madrid 0-1
62' Wissel Granada Wissel C. Fernandez voor R. Azeez Granada
63' Gele kaart Granada Gele kaart voor M. Gonalons Granada
65' Wissel Granada Wissel D. Machis voor A. Vadillo Granada
66' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor M. Llorente Atlético Madrid
67' Doelpunt Granada Doelpunt G. Sanchez met assist van A. Montoro Granada 1-1
71' Wissel Granada Wissel J. Martinez voor G. Sanchez Granada
75' Wissel Atlético Madrid Wissel Joao Felix voor M. Llorente Atlético Madrid
83' Wissel Atlético Madrid Wissel D. Poveda voor Vitolo Atlético Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Granada - Atlético Madrid
Opstellingen Granada - Atlético Madrid
De opstellingen van Granada en Atlético Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Granada gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Atlético Madrid zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Granada - Atlético Madrid

Granada en Atlético Madrid treffen elkaar in de 14e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Medié Jiménez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Granada en Atlético Madrid in de Primera División vond plaats op 11 maart 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atlético Madrid. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Atlético Madrid favoriet. 10 keer wist de ploeg van Granada te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Granada. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Granada 0
Winst Atlético Madrid 10
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Granada op een 8e positie staat, terwijl we Atlético Madrid terugvinden op de 3e plaats.