Nabeschouwing Granada - Barcelona (2-0) || Primera División 2019/2020

Zaterdag 21 september 2019 - 21:00 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Granada het zaterdag 21 september 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Barcelona. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Los Cármenes in Granada.

Via de Granada - Barcelona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Granada - Barcelona (2-0)

Het Primera División duel tussen Granada en Barcelona is onder leiding van scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández geëindigd in een 2-0 overwinning voor Granada. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Granada kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van R. Azeez. Een penalty zorgde er later in de 66e minuut voor dat Granada via A. Vadillo op 2-0 kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Granada.

LIVE Granada - Barcelona 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Granada - Barcelona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Granada Doelpunt R. Azeez Granada 1-0
21' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor L. Suarez FC Barcelona
49' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor G. Pique FC Barcelona
46' Wissel FC Barcelona Wissel L. Messi voor C. Perez FC Barcelona
46' Wissel FC Barcelona Wissel A. Fati voor F. Junior FC Barcelona
48' Gele kaart Granada Gele kaart voor R. Soldado Granada
49' Gele kaart Granada Gele kaart voor Y. Herrera Granada
58' Wissel Granada Wissel C. Fernandez voor R. Soldado Granada
62' Wissel Granada Wissel A. Vadillo voor D. Machis Granada
62' Wissel FC Barcelona Wissel A. Vidal voor I. Rakitic FC Barcelona
66' Penalty Granada Penalty A. Vadillo Granada 2-0
83' Wissel Granada Wissel M. Gonalons voor Y. Herrera Granada
87' Gele kaart Granada Gele kaart voor C. Fernandez Granada
Video hoogtepunten en samenvatting Granada - Barcelona
Opstellingen Granada - Barcelona
De opstellingen van Granada en Barcelona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Granada gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Barcelona zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Granada - Barcelona

Granada en Barcelona treffen elkaar in de 5e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Granada en Barcelona in de Primera División vond plaats op 2 april 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barcelona. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Barcelona favoriet. 11 keer wist de ploeg van Granada te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Granada. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Granada 1
Winst Barcelona 11
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Granada op een 6e positie staat, terwijl we Barcelona terugvinden op de 5e plaats.