Nabeschouwing Granada - Deportivo Alavés (3-0) || Primera División

Zaterdag 7 december 2019 - 16:00 uur

In de Primera División neemt Granada het zaterdag 7 december 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Deportivo Alavés. De wedstrijd wordt gespeeld in Los Carmenes in Granada.

Via de Granada - Deportivo Alavés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Granada - Deportivo Alavés (3-0)

Het Primera División duel tussen Granada en Deportivo Alavés is onder leiding van scheidsrechter Jesús Gil Manzano geëindigd in een 3-0 overwinning voor Granada. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door C. Fernandez, waarmee Granada met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 58e minuut voor dat Granada via R. Soldado op 2-0 kwam te staan. In de 67e minuut kreeg M. Wakaso van Deportivo Alavés voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Deportivo Alavés de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 77e minuut volgde een derde treffer van Granada, waarmee Y. Herrera zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. In de 91e minuut werd V. Laguardia van Deportivo Alavés met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Granada met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jesús Gil Manzano, waardoor Granada dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Granada - Deportivo Alavés
Goals
3
0
Balbezit
52%
48%
Rode kaarten
0
2
Gele kaarten
1
4
Schoten totaal
13
5
Schoten op doel
3
1
Aanvallen
99
93
Gevaarlijke aanvallen
39
29
Passes
320
302
Overtredingen
16
17
Buitenspel
2
0
Corners
6
2
Wissels
3
3
LIVE Granada - Deportivo Alavés 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Granada - Deportivo Alavés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
28' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor X. Navarro Deportivo Alavés
36' Wissel Deportivo Alavés Wissel M. Wakaso voor T. Pina Deportivo Alavés
37' Wissel Granada Wissel C. Neva voor Quini Granada
40' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor M. Wakaso Deportivo Alavés
48' Doelpunt Granada Doelpunt C. Fernandez met assist van V. Diaz Granada 1-0
51' Gele kaart Granada Gele kaart voor R. Soldado Granada
58' Penalty Granada Penalty R. Soldado Granada 2-0
59' Wissel Deportivo Alavés Wissel O. Burke voor L. Rioja Deportivo Alavés
63' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor M. Garcia Deportivo Alavés
67' Tweede gele kaart Deportivo Alavés Tweede gele kaart voor M. Wakaso Deportivo Alavés
69' Wissel Deportivo Alavés Wissel P. Pons voor L. Perez Deportivo Alavés
71' Wissel Granada Wissel Y. Brice voor R. Soldado Granada
77' Doelpunt Granada Doelpunt Y. Herrera met assist van V. Diaz Granada 3-0
82' Wissel Granada Wissel D. Machis voor A. Vadillo Granada
91' Rode kaart Deportivo Alavés Rode kaart voor V. Laguardia Deportivo Alavés
Opstellingen Granada - Deportivo Alavés
De opstellingen van Granada en Deportivo Alavés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Granada gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Deportivo Alavés zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Granada - Deportivo Alavés

Granada en Deportivo Alavés treffen elkaar in de 16e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jesús Gil Manzano en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Granada en Deportivo Alavés elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Granada 0
Winst Deportivo Alavés 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Granada op een 10e positie staat, terwijl we Deportivo Alavés terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Granada - Deportivo Alavés Opstelling Granada Opstelling Deportivo Alavés Live Granada - Deportivo Alavés Live Granada - Deportivo Alavés kijken Granada - Deportivo Alavés kijken Live Granada - Deportivo Alavés stream Granada - Deportivo Alavés Fox Sports Nabeschouwing Granada - Deportivo Alavés Uitslag Granada - Deportivo Alavés Statistieken Granada - Deportivo Alavés Primera División 2019/2020 Granada - Deportivo Alavés wedden Granada - Deportivo Alavés gokken Granada - Deportivo Alavés Unibet