Nabeschouwing Granada - Levante (1-2) || Primera División 2019/2020

Zaterdag 14 december 2019 - 13:00 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Granada het zaterdag 14 december 2019 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Levante. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Los Cármenes in Granada.

Via de Granada - Levante live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Granada - Levante (1-2)

Het Primera División duel tussen Granada en Levante is onder leiding van scheidsrechter Carlos del Cerro Grande geëindigd in een 1-2 overwinning voor Levante. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 55e minuut door R. Rochina, waarmee Levante met 0-1 de leiding nam. Granada kwam in de 60e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Machis, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 89e minuut zette E. Bardhi zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Levante de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Carlos del Cerro Grande, waardoor Levante dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Granada - Levante 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Granada - Levante teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Levante Gele kaart voor S. Postigo Levante
11' Gele kaart Granada Gele kaart voor M. Gonalons Granada
52' Gele kaart Granada Gele kaart voor C. Neva Granada
53' Wissel Granada Wissel D. Machis voor A. Puertas Granada
55' Doelpunt Levante Doelpunt R. Rochina met assist van J. Campana Levante 0-1
59' Gele kaart Levante Gele kaart voor E. Bardhi Levante
60' Doelpunt Granada Doelpunt D. Machis met assist van V. Diaz Granada 1-1
72' Wissel Levante Wissel Coke voor J. Miramon Levante
72' Wissel Granada Wissel A. Ramos voor R. Soldado Granada
75' Wissel Granada Wissel Y. Brice voor M. Gonalons Granada
80' Wissel Levante Wissel N. Vukcevic voor J. Morales Levante
88' Wissel Levante Wissel S. Leon voor R. Rochina Levante
89' Doelpunt Levante Doelpunt E. Bardhi met assist van J. Campana Levante 1-2
91' Gele kaart Granada Gele kaart voor Y. Brice Granada
91' Gele kaart Granada Gele kaart voor C. Fernandez Granada
91' Gele kaart Levante Gele kaart voor E. Cabaco Levante
Video hoogtepunten en samenvatting Granada - Levante
Opstellingen Granada - Levante

Voorbeschouwing Granada - Levante

Granada en Levante treffen elkaar in de 17e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos del Cerro Grande en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Granada en Levante in de Primera División vond plaats op 21 april 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Granada. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Levante favoriet. 5 keer wist de ploeg van Granada te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Granada. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Granada 4
Winst Levante 5
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Granada op een 9e positie staat, terwijl we Levante terugvinden op de 12e plaats.