Nabeschouwing Granada - Osasuna (1-0) || Primera División 2019/2020

Vrijdag 18 oktober 2019 - 21:00 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Granada het vrijdag 18 oktober 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Osasuna. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Los Cármenes in Granada.

Via de Granada - Osasuna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Granada - Osasuna (1-0)

Het Primera División duel tussen Granada en Osasuna is onder leiding van scheidsrechter Javier Estrada Fernández geëindigd in een 1-0 overwinning voor Granada. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door D. Duarte, waarmee Granada met 1-0 de leiding nam. In de 92e minuut kreeg F. Merida van Osasuna voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Osasuna de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Granada.

LIVE Granada - Osasuna 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Granada - Osasuna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor P. Estupinan Osasuna
25' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor B. Llamas Osasuna
27' Gele kaart Granada Gele kaart voor C. Fernandez Granada
38' Doelpunt Granada Doelpunt D. Duarte met assist van A. Vadillo Granada 1-0
40' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Chimy Avila Osasuna
54' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Oier Osasuna
59' Wissel Granada Wissel R. Azeez voor R. Soldado Granada
63' Wissel Osasuna Wissel F. Merida voor Oier Osasuna
66' Gele kaart Granada Gele kaart voor Martinez A. Granada
66' Wissel Osasuna Wissel Adrian voor B. Llamas Osasuna
67' Wissel Granada Wissel D. Machis voor A. Vadillo Granada
77' Wissel Osasuna Wissel J. Villar voor D. Brasanac Osasuna
78' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Aridane Osasuna
85' Wissel Granada Wissel A. Ramos voor C. Fernandez Granada
90' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor J. Moncayola Osasuna
92' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor F. Merida Osasuna
92' Tweede gele kaart Osasuna Tweede gele kaart voor F. Merida Osasuna
Video hoogtepunten en samenvatting Granada - Osasuna
Opstellingen Granada - Osasuna
De opstellingen van Granada en Osasuna zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Granada gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Osasuna zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Granada - Osasuna

Granada en Osasuna treffen elkaar in de 9e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Estrada Fernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Granada en Osasuna in de Primera División vond plaats op 13 mei 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Osasuna. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Granada favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Osasuna slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Granada 3
Winst Osasuna 2
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Granada op een 4e positie staat, terwijl we Osasuna terugvinden op de 11e plaats.