Voorbeschouwing Leganés - Barcelona (0-0) || Primera División

Zaterdag 23 november 2019 - 13:00 uur

In de Primera División neemt Leganés het zaterdag 23 november 2019 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Barcelona. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Butarque in Leganés.

Via de Leganés - Barcelona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Leganés Gelijk Winst Barcelona
7.5x inzet 4.75x inzet 1.44x inzet
LIVE Leganés - Barcelona 0-0

Vanaf zaterdag 23 november 2019 om 13:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Leganés - Barcelona volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 1 dagen, 15 uur, 6 minuten en 46 seconden.

Opstellingen Leganés - Barcelona

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Leganés - Barcelona

Leganés en Barcelona treffen elkaar in de 14e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Santiago Jaime Latre en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Leganés en Barcelona elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Leganés 0
Winst Barcelona 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Leganés op een 20e positie staat, terwijl we Barcelona terugvinden op de 1e plaats.

Tags
Leganés - Barcelona Opstelling Leganés Opstelling Barcelona Live Leganés - Barcelona Live Leganés - Barcelona kijken Leganés - Barcelona kijken Live Leganés - Barcelona stream Leganés - Barcelona Fox Sports Nabeschouwing Leganés - Barcelona Uitslag Leganés - Barcelona Statistieken Leganés - Barcelona Primera División 2019/2020 Leganés - Barcelona wedden Leganés - Barcelona gokken Leganés - Barcelona Unibet