Nabeschouwing Leganés - Barcelona (1-2) || Primera División

Zaterdag 23 november 2019 - 13:00 uur

In de Primera División neemt Leganés het zaterdag 23 november 2019 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Barcelona. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Butarque in Leganés.

Via de Leganés - Barcelona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leganés - Barcelona (1-2)

Het Primera División duel tussen Leganés en Barcelona is onder leiding van scheidsrechter Santiago Jaime Latre geëindigd in een 1-2 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door Y. En Nesyri, waarmee Leganés met 1-0 de leiding nam. Barcelona kwam in de 53e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Suarez, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 79e minuut zette A. Vidal zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Barcelona de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Santiago Jaime Latre, waardoor Barcelona dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Leganés - Barcelona
Goals
1
2
Balbezit
23%
77%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
10
11
Schoten op doel
5
6
Aanvallen
76
172
Gevaarlijke aanvallen
26
77
Passes
221
721
Overtredingen
11
10
Buitenspel
1
1
Corners
0
6
Wissels
3
3
LIVE Leganés - Barcelona 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leganés - Barcelona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
12' Doelpunt Leganés Doelpunt Y. En Nesyri met assist van R. Mesa Leganés 1-0
20' Gele kaart Leganés Gele kaart voor R. Mesa Leganés
32' Gele kaart Barcelona Gele kaart voor S. Busquets Barcelona
53' Doelpunt Barcelona Doelpunt L. Suarez met assist van L. Messi Barcelona 1-1
57' Wissel Barcelona Wissel I. Rakitic voor S. Busquets Barcelona
57' Wissel Barcelona Wissel A. Vidal voor A. Griezmann Barcelona
61' Wissel Leganés Wissel J. Eraso voor Oscar Leganés
70' Wissel Barcelona Wissel A. Fati voor F. de Jong Barcelona
79' Doelpunt Barcelona Doelpunt A. Vidal Barcelona 1-2
83' Wissel Leganés Wissel R. Tarin voor K. Omeruo Leganés
83' Wissel Leganés Wissel G. Carrillo voor R. Mesa Leganés
90' Gele kaart Barcelona Gele kaart voor A. Vidal Barcelona
Opstellingen Leganés - Barcelona
De opstellingen van Leganés en Barcelona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leganés gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Barcelona zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Leganés - Barcelona

Leganés en Barcelona treffen elkaar in de 14e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Santiago Jaime Latre en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Leganés en Barcelona elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Leganés 0
Winst Barcelona 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Leganés op een 20e positie staat, terwijl we Barcelona terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Leganés - Barcelona Opstelling Leganés Opstelling Barcelona Live Leganés - Barcelona Live Leganés - Barcelona kijken Leganés - Barcelona kijken Live Leganés - Barcelona stream Leganés - Barcelona Fox Sports Nabeschouwing Leganés - Barcelona Uitslag Leganés - Barcelona Statistieken Leganés - Barcelona Primera División 2019/2020 Leganés - Barcelona wedden Leganés - Barcelona gokken Leganés - Barcelona Unibet