Nabeschouwing Leganés - Espanyol (2-0) || Primera División 2019/2020

Zondag 22 december 2019 - 12:00 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Leganés het zondag 22 december 2019 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Espanyol. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Butarque in Leganés.

Via de Leganés - Espanyol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leganés - Espanyol (2-0)

Het Primera División duel tussen Leganés en Espanyol is onder leiding van scheidsrechter Javier Alberola Rojas geëindigd in een 2-0 overwinning voor Leganés. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door M. Braithwaite, waarmee Leganés met 1-0 de leiding nam. Leganés vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Y. En Nesyri op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Leganés.

LIVE Leganés - Espanyol 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leganés - Espanyol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Leganés Doelpunt M. Braithwaite met assist van Oscar Leganés 1-0
25' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor F. Calero Espanyol
46' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor E. Granero Espanyol
54' Doelpunt Leganés Doelpunt Y. En Nesyri met assist van K. Rodrigues Leganés 2-0
62' Wissel Espanyol Wissel F. Ferreyra voor E. Granero Espanyol
68' Gele kaart Leganés Gele kaart voor C. Awaziem Leganés
74' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor M. Roca Espanyol
76' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor D. Vila Espanyol
78' Wissel Espanyol Wissel Wu Lei voor V. Campuzano Espanyol
83' Wissel Leganés Wissel C. Rivera voor Oscar Leganés
84' Wissel Espanyol Wissel A. Pedrosa voor M. Roca Espanyol
86' Wissel Leganés Wissel A. Jose voor R. Mesa Leganés
90' Wissel Leganés Wissel G. Carrillo voor Y. En Nesyri Leganés
93' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor F. Ferreyra Espanyol
94' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor D. Lopez Espanyol
Video hoogtepunten en samenvatting Leganés - Espanyol
Opstellingen Leganés - Espanyol

Voorbeschouwing Leganés - Espanyol

Leganés en Espanyol treffen elkaar in de 18e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Alberola Rojas en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Leganés en Espanyol in de Primera División vond plaats op 12 mei 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Espanyol. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Espanyol favoriet. 4 keer wist de ploeg van Leganés te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Leganés. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Leganés 2
Winst Espanyol 4
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Leganés op een 19e positie staat, terwijl we Espanyol terugvinden op de 20e plaats.