Nabeschouwing Leganés - Levante (1-2) || Primera División 2019/2020

Zaterdag 5 oktober 2019 - 13:00 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Leganés het zaterdag 5 oktober 2019 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Levante. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Butarque in Leganés.

Via de Leganés - Levante live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leganés - Levante (1-2)

Het Primera División duel tussen Leganés en Levante is onder leiding van scheidsrechter José Luis Munuera Montero geëindigd in een 1-2 overwinning voor Levante. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 47 minuten. M. Roger maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Levante vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Levante vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Campana op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 76e minuut wist Leganés de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via M. Braithwaite. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Leganés kwam hierna niet meer tot scoren.

Leganés kreeg een penalty toegewezen in de 80e minuut, die werd genomen door M. Braithwaite. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 1-2 op het scorebord bleef staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter José Luis Munuera Montero, waardoor Levante dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Leganés - Levante 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leganés - Levante teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Gele kaart Levante Gele kaart voor N. Vukcevic Levante
34' Gele kaart Levante Gele kaart voor J. Miramon Levante
36' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Recio Leganés
46' Gele kaart Levante Gele kaart voor S. Leon Levante
46' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Oscar Leganés
47' Penalty Levante Penalty M. Roger Levante 0-1
49' Doelpunt Levante Doelpunt J. Campana Levante 0-2
54' Gele kaart Levante Gele kaart voor M. Roger Levante
56' Gele kaart Leganés Gele kaart voor J. Silva Leganés
60' Wissel Levante Wissel G. Melero voor N. Vukcevic Levante
60' Wissel Leganés Wissel M. Braithwaite voor Oscar Leganés
64' Wissel Leganés Wissel A. Jose voor A. Ruibal Garcia Leganés
64' Wissel Levante Wissel R. Rochina voor J. Campana Levante
76' Doelpunt Leganés Doelpunt M. Braithwaite met assist van U. Bustinza Leganés 1-2
79' Gele kaart Levante Gele kaart voor R. Vezo Levante
80' Penalty gemist Leganés Penalty gemist M. Braithwaite Leganés
82' Wissel Leganés Wissel K. Rodrigues voor D. Siovas Leganés
84' Wissel Levante Wissel O. Duarte voor S. Leon Levante
Video hoogtepunten en samenvatting Leganés - Levante
Opstellingen Leganés - Levante
De opstellingen van Leganés en Levante zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leganés gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Levante zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Leganés - Levante

Leganés en Levante treffen elkaar in de 8e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Luis Munuera Montero en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Leganés en Levante in de Primera División vond plaats op 4 maart 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Leganés. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Levante favoriet. 2 keer wist de ploeg van Leganés te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Leganés. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Leganés 1
Winst Levante 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Leganés op een 20e positie staat, terwijl we Levante terugvinden op de 13e plaats.