Nabeschouwing Leganés - Osasuna (0-1) || Primera División

Zaterdag 17 augustus 2019 - 21:00 uur

In de Primera División neemt Leganés het zaterdag 17 augustus 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Osasuna. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Butarque in Leganés.

Via de Leganés - Osasuna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leganés - Osasuna (0-1)

Het Primera División duel tussen Leganés en Osasuna is onder leiding van scheidsrechter Javier Alberola Rojas geëindigd in een 0-1 overwinning voor Osasuna. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 75e minuut door Chimy Avila, waarmee Osasuna met 0-1 de leiding nam. In de 93e minuut moest Oscar van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Javier Alberola Rojas een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Leganés verder met een speler minder.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Javier Alberola Rojas, waardoor Osasuna de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Leganés - Osasuna
Balbezit
51%
49%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
2
4
Schoten totaal
13
4
Schoten op doel
2
2
Aanvallen
85
78
Gevaarlijke aanvallen
48
29
Passes
335
328
Overtredingen
17
12
Buitenspel
5
2
Corners
8
0
Wissels
3
3
LIVE Leganés - Osasuna 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leganés - Osasuna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
17' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor R. Torres Osasuna
35' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Chimy Avila Osasuna
46' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor R. Ibanez Osasuna
65' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor J. Moncayola Osasuna
67' Wissel Leganés Wissel Recio voor J. Eraso Leganés
70' Wissel Osasuna Wissel M. Cardona voor R. Ibanez Osasuna
73' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Recio Leganés
75' Doelpunt Osasuna Doelpunt Chimy Avila met assist van R. Torres Osasuna 0-1
77' Wissel Leganés Wissel A. Jose voor R. Rosales Leganés
77' Wissel Leganés Wissel M. Navarro voor U. Bustinza Leganés
83' Wissel Osasuna Wissel L. Perea voor Chimy Avila Osasuna
93' Rode kaart Leganés Rode kaart voor Oscar Leganés
94' Wissel Osasuna Wissel Lillo voor D. Brasanac Osasuna
Opstellingen Leganés - Osasuna
De opstellingen van Leganés en Osasuna zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leganés gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Osasuna zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Leganés - Osasuna

Leganés en Osasuna treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Alberola Rojas en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Primera División seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Leganés en Osasuna elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Leganés 0
Winst Osasuna 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Leganés - Osasuna Opstelling Leganés Opstelling Osasuna Live Leganés - Osasuna Live Leganés - Osasuna kijken Leganés - Osasuna kijken Live Leganés - Osasuna stream Leganés - Osasuna Fox Sports Nabeschouwing Leganés - Osasuna Uitslag Leganés - Osasuna Statistieken Leganés - Osasuna Primera División 2019/2020 Leganés - Osasuna wedden Leganés - Osasuna gokken Leganés - Osasuna Unibet