Nabeschouwing Leganés - Real Betis (0-0) || Primera División 2019/2020

Zondag 16 februari 2020 - 14:00 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Leganés het zondag 16 februari 2020 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Real Betis. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Butarque in Leganés.

Via de Leganés - Real Betis live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leganés - Real Betis (0-0)

De Primera División 2019/2020 wedstrijd tussen Leganés en Real Betis geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Borja Iglesias in de 93e minuut, waardoor Real Betis met een man minder kwam te staan. Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Real Betis, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Real Betis kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Kort daarna blies scheidsrechter Javier Estrada Fernández voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

LIVE Leganés - Real Betis 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leganés - Real Betis teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor Emerson Real Betis
36' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor G. Rodríguez Real Betis
46' Wissel Real Betis Wissel Loren Morón voor G. Rodríguez Real Betis
46' Wissel Real Betis Wissel Barragán voor Emerson Real Betis
55' Wissel Leganés Wissel Bryan Gil voor Eraso Leganés
55' Wissel Leganés Wissel Óscar Rodríguez voor Kévin Rodrigues Leganés
66' Gele kaart Leganés Gele kaart voor M. Braithwaite Leganés
73' Wissel Real Betis Wissel Tello voor Joaquín Real Betis
74' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Rubén Pérez Leganés
76' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor William Carvalho Real Betis
82' Wissel Leganés Wissel R. Assalé voor Recio Leganés
87' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Aitor Ruibal Leganés
87' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Bryan Gil Leganés
93' Rode kaart Real Betis Rode kaart voor Borja Iglesias Real Betis
94' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Óscar Rodríguez Leganés
Video hoogtepunten en samenvatting Leganés - Real Betis
Opstellingen Leganés - Real Betis
De opstellingen van Leganés en Real Betis zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leganés gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Real Betis zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Leganés - Real Betis

Leganés en Real Betis treffen elkaar in de 24e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Estrada Fernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Leganés en Real Betis in de Primera División vond plaats op 31 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Betis. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Real Betis favoriet. 4 keer wist de ploeg van Leganés te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Leganés. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Leganés 3
Winst Real Betis 4
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Leganés op een 19e positie staat, terwijl we Real Betis terugvinden op de 13e plaats.