Nabeschouwing Leganés - Villarreal (0-3) || Primera División

Zaterdag 14 september 2019 - 16:00 uur

In de Primera División neemt Leganés het zaterdag 14 september 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Villarreal. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Butarque in Leganés.

Via de Leganés - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leganés - Villarreal (0-3)

Het Primera División duel tussen Leganés en Villarreal is onder leiding van scheidsrechter David Medié Jiménez geëindigd in een 0-3 overwinning voor Villarreal. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door G. Moreno, waarmee Villarreal met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van J. Silva zorgde ervoor dat Villarreal op 0-2 kwam te staan in de 39e minuut. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was G. Moreno van Villarreal die de 0-3 wist te maken in de 93e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter David Medié Jiménez, waardoor Villarreal dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Leganés - Villarreal
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
10
8
Schoten op doel
4
3
Aanvallen
127
105
Gevaarlijke aanvallen
53
47
Passes
420
453
Overtredingen
15
13
Buitenspel
3
0
Corners
8
6
Wissels
3
3
LIVE Leganés - Villarreal 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leganés - Villarreal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
26' Doelpunt Villarreal Doelpunt G. Moreno met assist van S. Cazorla Villarreal 0-1
39' Eigen doelpunt Villarreal Eigen doelpunt J. Silva Villarreal 0-2
46' Wissel Leganés Wissel G. Carrillo voor Y. En Nesyri Leganés
62' Wissel Leganés Wissel A. Ruibal Garcia voor Oscar Leganés
63' Wissel Villarreal Wissel R. Pena voor S. Cazorla Villarreal
75' Wissel Villarreal Wissel K. Ekambi voor C. Bacca Villarreal
81' Gele kaart Leganés Gele kaart voor R. Perez Leganés
82' Wissel Leganés Wissel J. Eraso voor U. Bustinza Leganés
84' Gele kaart Leganés Gele kaart voor R. Mesa Leganés
88' Wissel Villarreal Wissel P. J. Ontiveros voor M. Gomez Villarreal
93' Doelpunt Villarreal Doelpunt G. Moreno met assist van K. Ekambi Villarreal 0-3
Opstellingen Leganés - Villarreal
De opstellingen van Leganés en Villarreal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leganés gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Villarreal zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Leganés - Villarreal

Leganés en Villarreal treffen elkaar in de 4e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Medié Jiménez en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Leganés en Villarreal elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Leganés 0
Winst Villarreal 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Leganés op een 20e positie staat, terwijl we Villarreal terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Leganés - Villarreal Opstelling Leganés Opstelling Villarreal Live Leganés - Villarreal Live Leganés - Villarreal kijken Leganés - Villarreal kijken Live Leganés - Villarreal stream Leganés - Villarreal Fox Sports Nabeschouwing Leganés - Villarreal Uitslag Leganés - Villarreal Statistieken Leganés - Villarreal Primera División 2019/2020 Leganés - Villarreal wedden Leganés - Villarreal gokken Leganés - Villarreal Unibet