Nabeschouwing Leganés - Villarreal (0-3) || Primera División 2019/2020

Zaterdag 14 september 2019 - 16:00 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Leganés het zaterdag 14 september 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Villarreal. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Butarque in Leganés.

Via de Leganés - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leganés - Villarreal (0-3)

Het Primera División duel tussen Leganés en Villarreal is onder leiding van scheidsrechter David Medié Jiménez geëindigd in een 0-3 overwinning voor Villarreal. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door G. Moreno, waarmee Villarreal met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van J. Silva zorgde ervoor dat Villarreal op 0-2 kwam te staan in de 39e minuut. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was G. Moreno van Villarreal die de 0-3 wist te maken in de 93e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter David Medié Jiménez, waardoor Villarreal dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Leganés - Villarreal 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leganés - Villarreal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Villarreal Doelpunt G. Moreno met assist van S. Cazorla Villarreal 0-1
39' Eigen doelpunt Villarreal Eigen doelpunt J. Silva Villarreal 0-2
46' Wissel Leganés Wissel G. Carrillo voor Y. En Nesyri Leganés
62' Wissel Leganés Wissel A. Ruibal Garcia voor Oscar Leganés
63' Wissel Villarreal Wissel R. Pena voor S. Cazorla Villarreal
75' Wissel Villarreal Wissel K. Ekambi voor C. Bacca Villarreal
81' Gele kaart Leganés Gele kaart voor R. Perez Leganés
82' Wissel Leganés Wissel J. Eraso voor U. Bustinza Leganés
84' Gele kaart Leganés Gele kaart voor R. Mesa Leganés
88' Wissel Villarreal Wissel P. J. Ontiveros voor M. Gomez Villarreal
93' Doelpunt Villarreal Doelpunt G. Moreno met assist van K. Ekambi Villarreal 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting Leganés - Villarreal
Opstellingen Leganés - Villarreal
De opstellingen van Leganés en Villarreal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leganés gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Villarreal zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Leganés - Villarreal

Leganés en Villarreal treffen elkaar in de 4e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Medié Jiménez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Leganés en Villarreal in de Primera División vond plaats op 21 april 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Villarreal. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Villarreal favoriet. 4 keer wist de ploeg van Leganés te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Leganés. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Leganés 1
Winst Villarreal 4
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Leganés op een 20e positie staat, terwijl we Villarreal terugvinden op de 16e plaats.