Nabeschouwing Levante - Eibar (0-0) || Primera División

Zaterdag 21 september 2019 - 16:00 uur

In de Primera División neemt Levante het zaterdag 21 september 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Eibar. De wedstrijd wordt gespeeld in Ciudad de Valencia in Valencia.

Via de Levante - Eibar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Levante - Eibar (0-0)

In de Primera División heeft de wedstrijd tussen Levante en Eibar geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Levante en Eibar gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Levante, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Javier Alberola Rojas niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Levante - Eibar
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
13
18
Schoten op doel
5
3
Aanvallen
79
106
Gevaarlijke aanvallen
49
45
Passes
423
289
Overtredingen
9
11
Buitenspel
5
4
Corners
6
7
Wissels
3
3
LIVE Levante - Eibar 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Levante - Eibar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
36' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor P. Leon SD Eibar
61' Wissel Levante Wissel S. Leon voor M. Roger Levante
64' Wissel SD Eibar Wissel P. Oliveira voor I. Ramis SD Eibar
70' Wissel SD Eibar Wissel G. Escalante voor P. Leon SD Eibar
71' Wissel Levante Wissel N. Radoja voor G. Melero Levante
81' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor M. Dmitrovic SD Eibar
86' Wissel SD Eibar Wissel Charles voor F. Orellana SD Eibar
86' Wissel Levante Wissel Hernani voor J. Morales Levante
Opstellingen Levante - Eibar
De opstellingen van Levante en Eibar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Levante gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Eibar zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Levante - Eibar

Levante en Eibar treffen elkaar in de 5e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Alberola Rojas en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Levante en Eibar elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Levante 0
Winst Eibar 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Levante op een 9e positie staat, terwijl we Eibar terugvinden op de 19e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Levante - Eibar Opstelling Levante Opstelling Eibar Live Levante - Eibar Live Levante - Eibar kijken Levante - Eibar kijken Live Levante - Eibar stream Levante - Eibar Fox Sports Nabeschouwing Levante - Eibar Uitslag Levante - Eibar Statistieken Levante - Eibar Primera División 2019/2020 Levante - Eibar wedden Levante - Eibar gokken Levante - Eibar Unibet