Nabeschouwing Levante - Granada (1-1) || Primera División 2019/2020

Zondag 8 maart 2020 - 16:00 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Levante het zondag 8 maart 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Granada. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ciudad de Valencia in Valencia.

Via de Levante - Granada live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Levante - Granada (1-1)

De Primera División 2019/2020 wedstrijd tussen Levante en Granada geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door M. Roger, waarmee Levante met 1-0 de leiding nam. Granada kwam na 60 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van D. Machis, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Levante - Granada 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Levante - Granada teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Levante Doelpunt M. Roger met assist van J. Morales Levante 1-0
47' Gele kaart Levante Gele kaart voor J. Morales Levante
46' Wissel Granada Wissel D. Machis voor F. Vico Granada
46' Wissel Granada Wissel A. Puertas voor V. Diaz Granada
46' Wissel Levante Wissel Coke voor J. Miramon Levante
49' Gele kaart Granada Gele kaart voor A. Puertas Granada
56' Wissel Levante Wissel G. Melero voor N. Radoja Levante
60' Doelpunt Granada Doelpunt D. Machis met assist van C. Fernandez Granada 1-1
69' Gele kaart Levante Gele kaart voor N. Vukcevic Levante
78' Wissel Levante Wissel S. Leon voor N. Vukcevic Levante
79' Wissel Granada Wissel D. Foulquier voor C. Fernandez Granada
82' Gele kaart Granada Gele kaart voor D. Duarte Granada
91' Gele kaart Granada Gele kaart voor Y. Brice Granada
93' Gele kaart Levante Gele kaart voor J. Campana Levante
Video hoogtepunten en samenvatting Levante - Granada
Opstellingen Levante - Granada
De opstellingen van Levante en Granada zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Levante gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Granada zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Levante - Granada

Levante en Granada treffen elkaar in de 27e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Eduardo Prieto Iglesias en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Levante en Granada in de Primera División vond plaats op 14 december 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Levante. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide ploegen is Levante favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Granada slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Levante 6
Winst Granada 4
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Levante op een 11e positie staat, terwijl we Granada terugvinden op de 9e plaats.