Voorbeschouwing Levante - Mallorca (0-0) || Primera División

Vrijdag 22 november 2019 - 21:00 uur

In de Primera División neemt Levante het vrijdag 22 november 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Mallorca. De wedstrijd wordt gespeeld in Ciudad de Valencia in Valencia.

Via de Levante - Mallorca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Levante - Mallorca 0-0

Vanaf vrijdag 22 november 2019 om 21:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Levante - Mallorca volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 22 uur, 11 minuten en 53 seconden.

Opstellingen Levante - Mallorca

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Levante - Mallorca

Levante en Mallorca treffen elkaar in de 14e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Valentín Pizarro Gómez en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Levante en Mallorca elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Levante 0
Winst Mallorca 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Levante op een 12e positie staat, terwijl we Mallorca terugvinden op de 16e plaats.

Tags
Levante - Mallorca Opstelling Levante Opstelling Mallorca Live Levante - Mallorca Live Levante - Mallorca kijken Levante - Mallorca kijken Live Levante - Mallorca stream Levante - Mallorca Fox Sports Nabeschouwing Levante - Mallorca Uitslag Levante - Mallorca Statistieken Levante - Mallorca Primera División 2019/2020 Levante - Mallorca wedden Levante - Mallorca gokken Levante - Mallorca Unibet