Voorbeschouwing Levante - Valencia (0-0) || Primera División

Zaterdag 7 december 2019 - 18:30 uur

In de Primera División neemt Levante het zaterdag 7 december 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Valencia. De wedstrijd wordt gespeeld in Ciudad de Valencia in Valencia.

Via de Levante - Valencia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Levante - Valencia 0-0

Vanaf zaterdag 7 december 2019 om 18:30 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Levante - Valencia volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 1 dagen, 6 uur, 54 minuten en 58 seconden.

Opstellingen Levante - Valencia

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Levante - Valencia

Levante en Valencia treffen elkaar in de 16e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Medié Jiménez en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Levante en Valencia elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Levante 0
Winst Valencia 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Levante op een 11e positie staat, terwijl we Valencia terugvinden op de 8e plaats.

Tags
Levante - Valencia Opstelling Levante Opstelling Valencia Live Levante - Valencia Live Levante - Valencia kijken Levante - Valencia kijken Live Levante - Valencia stream Levante - Valencia Fox Sports Nabeschouwing Levante - Valencia Uitslag Levante - Valencia Statistieken Levante - Valencia Primera División 2019/2020 Levante - Valencia wedden Levante - Valencia gokken Levante - Valencia Unibet