Nabeschouwing Mallorca - Atlético Madrid (0-2) || Primera División 2019/2020

Woensdag 25 september 2019 - 19:00 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Mallorca het woensdag 25 september 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Atlético Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Iberostar Estadi in Palma de Mallorca.

Via de Mallorca - Atlético Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mallorca - Atlético Madrid (0-2)

Het Primera División duel tussen Mallorca en Atlético Madrid is onder leiding van scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández geëindigd in een 0-2 overwinning voor Atlético Madrid. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door D. Costa, waarmee Atlético Madrid met 0-1 de leiding nam. Atlético Madrid vergrootte in de 64e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Joao Felix op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 77e minuut kreeg A. Morata van Atlético Madrid voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Atlético Madrid de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Atlético Madrid.

LIVE Mallorca - Atlético Madrid 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mallorca - Atlético Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor I. Baba Mallorca
7' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor A. Budimir Mallorca
13' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor S. Savic Atlético Madrid
26' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt D. Costa met assist van Koke Atlético Madrid 0-1
55' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Felipe Atlético Madrid
57' Wissel Atlético Madrid Wissel A. Correa voor Vitolo Atlético Madrid
62' Wissel Mallorca Wissel A. Trajkovski voor L. Junior Mallorca
64' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Joao Felix Atlético Madrid 0-2
67' Wissel Mallorca Wissel A. Alegria voor I. Baba Mallorca
67' Wissel Mallorca Wissel A. Prats voor A. Budimir Mallorca
69' Wissel Atlético Madrid Wissel A. Morata voor D. Costa Atlético Madrid
77' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor A. Morata Atlético Madrid
77' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor F. Campos Mallorca
77' Tweede gele kaart Atlético Madrid Tweede gele kaart voor A. Morata Atlético Madrid
83' Wissel Atlético Madrid Wissel M. Llorente voor Joao Felix Atlético Madrid
86' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor A. Correa Atlético Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Mallorca - Atlético Madrid
Opstellingen Mallorca - Atlético Madrid
De opstellingen van Mallorca en Atlético Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mallorca gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Atlético Madrid zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Mallorca - Atlético Madrid

Mallorca en Atlético Madrid treffen elkaar in de 6e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Mallorca en Atlético Madrid in de Primera División vond plaats op 26 mei 2013 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide ploegen is Mallorca favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Atlético Madrid slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Mallorca 5
Winst Atlético Madrid 3
Gelijkspel 8
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Mallorca op een 17e positie staat, terwijl we Atlético Madrid terugvinden op de 7e plaats.