Nabeschouwing Mallorca - Getafe (0-1) || Primera División 2019/2020

Zondag 1 maart 2020 - 18:30 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Mallorca het zondag 1 maart 2020 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Getafe. De wedstrijd wordt gespeeld in Iberostar Estadi in Palma de Mallorca.

Via de Mallorca - Getafe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mallorca - Getafe (0-1)

Het Primera División duel tussen Mallorca en Getafe is onder leiding van scheidsrechter Mario Melero López geëindigd in een 0-1 overwinning voor Getafe. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 67e minuut door N. Maksimovic, waarmee Getafe met 0-1 de leiding nam. In de 91e minuut moest Sevilla S. van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Mario Melero López een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Mallorca verder met een speler minder.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Mario Melero López, waardoor Getafe de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Mallorca - Getafe 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mallorca - Getafe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Angel Getafe
56' Wissel Mallorca Wissel P. Chavarria voor S. Sevilla Mallorca
59' Gele kaart Getafe Gele kaart voor X. Etxeita Getafe
67' Doelpunt Getafe Doelpunt N. Maksimovic met assist van Kenedy Getafe 0-1
70' Wissel Getafe Wissel Deyverson voor Angel Getafe
72' Wissel Mallorca Wissel A. Prats voor Cucho Mallorca
76' Wissel Mallorca Wissel A. Febas voor I. Baba Mallorca
77' Wissel Getafe Wissel A. Ndiaye voor Kenedy Getafe
78' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor P. Chavarria Mallorca
82' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Deyverson Getafe
83' Gele kaart Getafe Gele kaart voor O. Etebo Getafe
87' Gele kaart Getafe Gele kaart voor M. Olivera Getafe
90' Wissel Getafe Wissel D. Timor voor O. Etebo Getafe
91' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor Moreno V. Mallorca
91' Rode kaart Mallorca Rode kaart voor Sevilla S. Mallorca
Video hoogtepunten en samenvatting Mallorca - Getafe
Opstellingen Mallorca - Getafe
De opstellingen van Mallorca en Getafe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mallorca gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Getafe zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Mallorca - Getafe

Mallorca en Getafe treffen elkaar in de 26e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mario Melero López en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Mallorca en Getafe in de Primera División vond plaats op 22 september 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Getafe. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide teams is Getafe favoriet. 8 keer wist de ploeg van Mallorca te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Mallorca. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Mallorca 6
Winst Getafe 8
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Mallorca op een 18e positie staat, terwijl we Getafe terugvinden op de 6e plaats.