Nabeschouwing Real Betis - Celta de Vigo (2-1) || Primera División

Woensdag 30 oktober 2019 - 21:00 uur

In de Primera División neemt Real Betis het woensdag 30 oktober 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Celta de Vigo. De wedstrijd wordt gespeeld in Benito Villamarin in Sevilla.

Via de Real Betis - Celta de Vigo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Betis - Celta de Vigo (2-1)

Het Primera División duel tussen Real Betis en Celta de Vigo is onder leiding van scheidsrechter Jesús Gil Manzano geëindigd in een 2-1 overwinning voor Real Betis. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Emerson, waarmee Real Betis met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van I. Aspas in de 70e minuut zorgde er even later voor dat Celta de Vigo weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 90e minuut zette N. Fekir zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Real Betis de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jesús Gil Manzano, waardoor Real Betis dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Real Betis - Celta de Vigo
Goals
2
1
Balbezit
38%
62%
Gele kaarten
6
1
Schoten totaal
8
20
Schoten op doel
5
5
Aanvallen
90
123
Gevaarlijke aanvallen
40
43
Passes
302
479
Overtredingen
16
17
Buitenspel
2
3
Corners
5
10
Wissels
3
3
LIVE Real Betis - Celta de Vigo 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Betis - Celta de Vigo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
8' Doelpunt Real Betis Doelpunt Emerson met assist van B. Iglesias Real Betis 1-0
46' Wissel Celta de Vigo Wissel B. Mendez voor S. Mina Celta de Vigo
50' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor Z. Feddal Real Betis
62' Wissel Real Betis Wissel A. Guardado voor Joaquin Real Betis
64' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor A. Guardado Real Betis
67' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor I. Gutierrez Real Betis
69' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor B. Iglesias Real Betis
70' Penalty Celta de Vigo Penalty I. Aspas Celta de Vigo 1-1
71' Wissel Real Betis Wissel Loren voor I. Gutierrez Real Betis
79' Wissel Real Betis Wissel D. Lainez voor M. Bartra Real Betis
80' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor Emerson Real Betis
86' Wissel Celta de Vigo Wissel Sergio voor D. Suarez Celta de Vigo
87' Wissel Celta de Vigo Wissel G. Fernandez voor Rafinha Celta de Vigo
90' Doelpunt Real Betis Doelpunt N. Fekir Real Betis 2-1
92' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor N. Araujo Celta de Vigo
93' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor J. Robles Real Betis
Opstellingen Real Betis - Celta de Vigo
De opstellingen van Real Betis en Celta de Vigo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Betis gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Celta de Vigo zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Real Betis - Celta de Vigo

Real Betis en Celta de Vigo treffen elkaar in de 11e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jesús Gil Manzano en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Real Betis en Celta de Vigo elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Real Betis 0
Winst Celta de Vigo 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Betis op een 18e positie staat, terwijl we Celta de Vigo terugvinden op de 17e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Real Betis - Celta de Vigo Opstelling Real Betis Opstelling Celta de Vigo Live Real Betis - Celta de Vigo Live Real Betis - Celta de Vigo kijken Real Betis - Celta de Vigo kijken Live Real Betis - Celta de Vigo stream Real Betis - Celta de Vigo Fox Sports Nabeschouwing Real Betis - Celta de Vigo Uitslag Real Betis - Celta de Vigo Statistieken Real Betis - Celta de Vigo Primera División 2019/2020 Real Betis - Celta de Vigo wedden Real Betis - Celta de Vigo gokken Real Betis - Celta de Vigo Unibet