Nabeschouwing Real Betis - Getafe (1-1) || Primera División

Zondag 15 september 2019 - 21:00 uur

In de Primera División neemt Real Betis het zondag 15 september 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Getafe. De wedstrijd wordt gespeeld in Benito Villamarin in Sevilla.

Via de Real Betis - Getafe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Betis - Getafe (1-1)

In de Primera División heeft de wedstrijd tussen Real Betis en Getafe geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 15 minuten. J. Mata maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Getafe vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. In de 25e minuut moest W. Carvalho van het veld vertrekken nadat scheidsrechter José Luis González González een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Real Betis verder met een speler minder. In de 73e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het Joaquin van Real Betis die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 1-1.

In de 94e minuut werd Loren van Real Betis met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Real Betis het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Real Betis - Getafe
Goals
1
1
Balbezit
59%
41%
Rode kaarten
2
0
Gele kaarten
3
6
Schoten totaal
6
12
Schoten op doel
2
5
Aanvallen
118
83
Gevaarlijke aanvallen
31
46
Passes
396
236
Overtredingen
11
28
Buitenspel
7
5
Corners
5
6
Wissels
3
3
LIVE Real Betis - Getafe 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Betis - Getafe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor A. Mandi Real Betis
13' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor A. Barragan Real Betis
15' Penalty Getafe Penalty J. Mata Getafe 0-1
25' Rode kaart Real Betis Rode kaart voor W. Carvalho Real Betis
36' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Jason Getafe
46' Wissel Real Betis Wissel Loren voor W. Kaptoum Real Betis
50' Gele kaart Getafe Gele kaart voor A. Nyom Getafe
52' Gele kaart Getafe Gele kaart voor M. Arambarri Getafe
53' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor N. Fekir Real Betis
61' Wissel Getafe Wissel Angel voor J. Molina Getafe
69' Wissel Getafe Wissel D. Timor voor Jason Getafe
73' Penalty Real Betis Penalty Joaquin Real Betis 1-1
74' Gele kaart Getafe Gele kaart voor D. Suarez Getafe
78' Gele kaart Getafe Gele kaart voor D. Dakonam Getafe
83' Wissel Real Betis Wissel A. Moreno voor Alfonso Real Betis
85' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Cucu Getafe
86' Wissel Getafe Wissel Enric voor N. Maksimovic Getafe
88' Wissel Real Betis Wissel J. Garcia voor Joaquin Real Betis
94' Rode kaart Real Betis Rode kaart voor Loren Real Betis
Opstellingen Real Betis - Getafe
De opstellingen van Real Betis en Getafe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Betis gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Getafe zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Real Betis - Getafe

Real Betis en Getafe treffen elkaar in de 4e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Luis González González en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Real Betis en Getafe elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Real Betis 0
Winst Getafe 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Betis op een 16e positie staat, terwijl we Getafe terugvinden op de 17e plaats.

Tags
Real Betis - Getafe Opstelling Real Betis Opstelling Getafe Live Real Betis - Getafe Live Real Betis - Getafe kijken Real Betis - Getafe kijken Live Real Betis - Getafe stream Real Betis - Getafe Fox Sports Nabeschouwing Real Betis - Getafe Uitslag Real Betis - Getafe Statistieken Real Betis - Getafe Primera División 2019/2020 Real Betis - Getafe wedden Real Betis - Getafe gokken Real Betis - Getafe Unibet