Nabeschouwing Real Betis - Leganés (2-1) || Primera División 2019/2020

Zaterdag 31 augustus 2019 - 21:00 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Real Betis het zaterdag 31 augustus 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Leganés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Benito Villamarín in Sevilla.

Via de Real Betis - Leganés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Betis - Leganés (2-1)

Het Primera División duel tussen Real Betis en Leganés is onder leiding van scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández geëindigd in een 2-1 overwinning voor Real Betis. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door M. Braithwaite, waarmee Leganés met 0-1 de leiding nam. Real Betis kwam in de 54e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Loren, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 61e minuut zette N. Fekir zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Real Betis de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández, waardoor Real Betis dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Real Betis - Leganés 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Betis - Leganés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Leganés Gele kaart voor R. Mesa Leganés
49' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor A. Mandi Real Betis
50' Doelpunt Leganés Doelpunt M. Braithwaite Leganés 0-1
54' Doelpunt Real Betis Doelpunt Loren met assist van Emerson Real Betis 1-1
61' Doelpunt Real Betis Doelpunt N. Fekir met assist van S. Canales Real Betis 2-1
65' Wissel Real Betis Wissel M. Bartra voor Sidnei Real Betis
68' Gele kaart Leganés Gele kaart voor J. Silva Leganés
72' Wissel Real Betis Wissel B. Iglesias voor Joaquin Real Betis
74' Wissel Leganés Wissel A. Jose voor U. Bustinza Leganés
79' Wissel Leganés Wissel A. Ruibal Garcia voor Oscar Leganés
79' Wissel Leganés Wissel Sabin voor R. Mesa Leganés
83' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor S. Canales Real Betis
84' Wissel Real Betis Wissel J. Garcia voor S. Canales Real Betis
94' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor N. Fekir Real Betis
97' Gele kaart Real Betis Gele kaart voor W. Carvalho Real Betis
Video hoogtepunten en samenvatting Real Betis - Leganés
Opstellingen Real Betis - Leganés
De opstellingen van Real Betis en Leganés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Betis gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Leganés zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Real Betis - Leganés

Real Betis en Leganés treffen elkaar in de 3e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Betis en Leganés in de Primera División vond plaats op 10 februari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Leganés. Op basis van de afgelopen 6 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Real Betis als Leganés wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Real Betis 3
Winst Leganés 3
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Betis op een 20e positie staat, terwijl we Leganés terugvinden op de 19e plaats.