Nabeschouwing Real Madrid - Levante (3-2) || Primera División

Zaterdag 14 september 2019 - 13:00 uur

In de Primera División neemt Real Madrid het zaterdag 14 september 2019 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Levante. De wedstrijd wordt gespeeld in Santiago Bernabeu in Madrid.

Via de Real Madrid - Levante live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Madrid - Levante (3-2)

Het Primera División duel tussen Real Madrid en Levante is onder leiding van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea geëindigd in een 3-2 overwinning voor Real Madrid. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door K. Benzema, waarmee Real Madrid met 1-0 de leiding nam. Real Madrid vergrootte in de 31e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Benzema op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 40e minuut volgde een derde treffer van Real Madrid, waarmee Casemiro zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 49 minuten deed B. Mayoral iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Levante werd verkleind tot 3-1. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Levante dat in de 75e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat G. Melero de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Ricardo De Burgos Bengoetxea en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Real Madrid.

Wedstrijdstatistieken Real Madrid - Levante
Goals
3
2
Balbezit
65%
35%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
22
6
Schoten op doel
10
3
Aanvallen
126
68
Gevaarlijke aanvallen
73
40
Passes
632
324
Overtredingen
14
10
Buitenspel
4
2
Corners
9
6
Wissels
3
3
LIVE Real Madrid - Levante 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Madrid - Levante teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
25' Doelpunt Real Madrid Doelpunt K. Benzema met assist van D. Carvajal Real Madrid 1-0
28' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Casemiro Real Madrid
31' Doelpunt Real Madrid Doelpunt K. Benzema met assist van J. Rodriguez Real Madrid 2-0
40' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Lucas Real Madrid
40' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Casemiro met assist van Junior Vinicius Real Madrid 3-0
49' Doelpunt Levante Doelpunt B. Mayoral met assist van C. Clerc Levante 3-1
56' Wissel Levante Wissel E. Bardhi voor N. Vukcevic Levante
60' Wissel Real Madrid Wissel E. Hazard voor Casemiro Real Madrid
60' Wissel Real Madrid Wissel E. Militao voor S. Ramos Real Madrid
68' Wissel Levante Wissel M. Roger voor R. Rochina Levante
68' Wissel Levante Wissel G. Melero voor O. Duarte Levante
75' Doelpunt Levante Doelpunt G. Melero met assist van J. Campana Levante 3-2
80' Gele kaart Levante Gele kaart voor R. Vezo Levante
83' Wissel Real Madrid Wissel L. Jovic voor K. Benzema Real Madrid
90' Gele kaart Levante Gele kaart voor C. Clerc Levante
Opstellingen Real Madrid - Levante
De opstellingen van Real Madrid en Levante zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Madrid gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Levante zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Real Madrid - Levante

Real Madrid en Levante treffen elkaar in de 4e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Real Madrid en Levante elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Real Madrid 0
Winst Levante 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Madrid op een 5e positie staat, terwijl we Levante terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Real Madrid - Levante Opstelling Real Madrid Opstelling Levante Live Real Madrid - Levante Live Real Madrid - Levante kijken Real Madrid - Levante kijken Live Real Madrid - Levante stream Real Madrid - Levante Fox Sports Nabeschouwing Real Madrid - Levante Uitslag Real Madrid - Levante Statistieken Real Madrid - Levante Primera División 2019/2020 Real Madrid - Levante wedden Real Madrid - Levante gokken Real Madrid - Levante Unibet