Nabeschouwing Real Sociedad - Eibar (4-1) || Primera División 2019/2020

Zaterdag 30 november 2019 - 16:00 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Real Sociedad het zaterdag 30 november 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Eibar. De wedstrijd wordt gespeeld in Reale Arena in San Sebastián.

Via de Real Sociedad - Eibar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Sociedad - Eibar (4-1)

Het Primera División duel tussen Real Sociedad en Eibar is onder leiding van scheidsrechter Carlos del Cerro Grande geëindigd in een 4-1 overwinning voor Real Sociedad. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door R. Le Normand, waarmee Real Sociedad met 1-0 de leiding nam. SD Eibar kwam in de 35e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van P. Diop, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 47e minuut zette M. Oyarzabal zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Real Sociedad de leiding in de wedstrijd nam.

Na 57 minuten werd de voorsprong voor Real Sociedad vergroot nadat Willian Jose de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 80e minuut wist M. Odegaard namens Real Sociedad de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Carlos del Cerro Grande en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Real Sociedad.

LIVE Real Sociedad - Eibar 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Sociedad - Eibar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Wissel Real Sociedad Wissel R. Le Normand voor A. Elustondo Real Sociedad
24' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor I. Ramis SD Eibar
25' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt R. Le Normand met assist van M. Odegaard Real Sociedad 1-0
35' Doelpunt SD Eibar Doelpunt P. Diop met assist van T. Inui SD Eibar 1-1
41' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor J. Zaldua Real Sociedad
48' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor P. Diop SD Eibar
47' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt M. Oyarzabal Real Sociedad 2-1
57' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt Willian Jose met assist van D. Llorente Real Sociedad 3-1
61' Wissel SD Eibar Wissel Kike voor T. Inui SD Eibar
61' Wissel SD Eibar Wissel Quique voor P. Leon SD Eibar
66' Wissel Real Sociedad Wissel A. Isak voor Willian Jose Real Sociedad
72' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor P. Oliveira SD Eibar
76' Gele kaart SD Eibar Gele kaart voor G. Escalante SD Eibar
79' Wissel Real Sociedad Wissel A. Barrenetxea Muguruza voor M. Oyarzabal Real Sociedad
80' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt M. Odegaard met assist van Portu Real Sociedad 4-1
81' Wissel SD Eibar Wissel E. Exposito voor P. Diop SD Eibar
Video hoogtepunten en samenvatting Real Sociedad - Eibar
Opstellingen Real Sociedad - Eibar
De opstellingen van Real Sociedad en Eibar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Sociedad gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Eibar zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Real Sociedad - Eibar

Real Sociedad en Eibar treffen elkaar in de 15e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos del Cerro Grande en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Sociedad en Eibar in de Primera División vond plaats op 14 april 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Eibar favoriet. 4 keer wist de ploeg van Real Sociedad te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Real Sociedad. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Real Sociedad 3
Winst Eibar 4
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Sociedad op een 6e positie staat, terwijl we Eibar terugvinden op de 16e plaats.