Nabeschouwing Real Sociedad - Mallorca (3-0) || Primera División 2019/2020

Zondag 26 januari 2020 - 18:30 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Real Sociedad het zondag 26 januari 2020 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Mallorca. De wedstrijd wordt gespeeld in Reale Arena in San Sebastián.

Via de Real Sociedad - Mallorca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Sociedad - Mallorca (3-0)

Het Primera División duel tussen Real Sociedad en Mallorca is onder leiding van scheidsrechter Santiago Jaime Latre geëindigd in een 3-0 overwinning voor Real Sociedad. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door A. Isak, waarmee Real Sociedad met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van F. Gamez zorgde ervoor dat Real Sociedad op 2-0 kwam te staan in de 58e minuut. In de 81e minuut volgde een derde treffer van Real Sociedad, waarmee Portu zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Santiago Jaime Latre, waardoor Real Sociedad dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Real Sociedad - Mallorca 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Sociedad - Mallorca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt A. Isak met assist van Portu Real Sociedad 1-0
57' Wissel Real Sociedad Wissel A. Barrenetxea Muguruza voor M. Oyarzabal Real Sociedad
58' Eigen doelpunt Real Sociedad Eigen doelpunt F. Gamez Real Sociedad 2-0
59' Wissel Mallorca Wissel A. Pozo voor A. Febas Mallorca
64' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor M. Valjent Mallorca
71' Wissel Mallorca Wissel T. Kubo voor L. Junior Mallorca
77' Wissel Real Sociedad Wissel A. Guevara voor M. Merino Real Sociedad
80' Wissel Real Sociedad Wissel A. Januzaj voor A. Isak Real Sociedad
81' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt Portu Real Sociedad 3-0
83' Wissel Mallorca Wissel A. Prats voor A. Budimir Mallorca
93' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor L. Agbenyenu Mallorca
Video hoogtepunten en samenvatting Real Sociedad - Mallorca
Opstellingen Real Sociedad - Mallorca
De opstellingen van Real Sociedad en Mallorca zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Sociedad gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Mallorca zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Real Sociedad - Mallorca

Real Sociedad en Mallorca treffen elkaar in de 21e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Santiago Jaime Latre en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Sociedad en Mallorca in de Primera División vond plaats op 25 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Sociedad. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide ploegen is Real Sociedad favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Mallorca slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Real Sociedad 6
Winst Mallorca 4
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Sociedad op een 9e positie staat, terwijl we Mallorca terugvinden op de 17e plaats.