Nabeschouwing Real Valladolid - Espanyol (2-1) || Primera División 2019/2020

Zondag 23 februari 2020 - 16:00 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Real Valladolid het zondag 23 februari 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Espanyol. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal José Zorrilla in Valladolid.

Via de Real Valladolid - Espanyol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Valladolid - Espanyol (2-1)

Het Primera División duel tussen Real Valladolid en Espanyol is onder leiding van scheidsrechter Eduardo Prieto Iglesias geëindigd in een 2-1 overwinning voor Real Valladolid. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor D. Lopez van Espanyol. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 25e minuut het veld moest verlaten. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 77 minuten was het S. Ramirez die Real Valladolid op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Real Valladolid via een goal van S. Guardiola in de 83e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

A. Embarba zette Espanyol even later op 2-1 nadat hij een door scheidsrechter Eduardo Prieto Iglesias toegekende penalty wist te benutten.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Eduardo Prieto Iglesias, waardoor Real Valladolid dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Real Valladolid - Espanyol 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Valladolid - Espanyol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor D. Lopez Espanyol
25' Tweede gele kaart Espanyol Tweede gele kaart voor D. Lopez Espanyol
36' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor M. Roca Espanyol
64' Wissel Real Valladolid Wissel S. Ramirez voor Michel Real Valladolid
70' Wissel Espanyol Wissel A. Pedrosa voor J. Calleri Espanyol
72' Wissel Real Valladolid Wissel P. Hervias voor O. Plano Real Valladolid
77' Doelpunt Real Valladolid Doelpunt S. Ramirez Real Valladolid 1-0
79' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor A. Embarba Espanyol
80' Wissel Real Valladolid Wissel Fede voor Toni Real Valladolid
83' Doelpunt Real Valladolid Doelpunt S. Guardiola met assist van E. Unal Real Valladolid 2-0
85' Wissel Espanyol Wissel A. Iturraspe voor M. Roca Espanyol
85' Wissel Espanyol Wissel F. Ferreyra voor Wu Lei Espanyol
88' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor S. Darder Espanyol
88' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor R. Garcia Real Valladolid
93' Penalty Espanyol Penalty A. Embarba Espanyol 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Real Valladolid - Espanyol
Opstellingen Real Valladolid - Espanyol
De opstellingen van Real Valladolid en Espanyol zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Valladolid gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Espanyol zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Real Valladolid - Espanyol

Real Valladolid en Espanyol treffen elkaar in de 25e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Eduardo Prieto Iglesias en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Valladolid en Espanyol in de Primera División vond plaats op 29 september 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Valladolid. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide ploegen is Real Valladolid favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Espanyol slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Real Valladolid 4
Winst Espanyol 3
Gelijkspel 6
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Valladolid op een 15e positie staat, terwijl we Espanyol terugvinden op de 20e plaats.