Nabeschouwing Real Valladolid - Granada (1-1) || Primera División 2019/2020

Dinsdag 24 september 2019 - 19:00 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Real Valladolid het dinsdag 24 september 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Granada. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal José Zorrilla in Valladolid.

Via de Real Valladolid - Granada live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Valladolid - Granada (1-1)

De Primera División 2019/2020 wedstrijd tussen Real Valladolid en Granada geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door O. Plano, waarmee Real Valladolid met 1-0 de leiding nam. Granada kwam na 42 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van C. Fernandez, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Real Valladolid - Granada 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Valladolid - Granada teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor R. Alcaraz Real Valladolid
12' Doelpunt Real Valladolid Doelpunt O. Plano met assist van Toni Real Valladolid 1-0
35' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor S. Ramirez Real Valladolid
42' Doelpunt Granada Doelpunt C. Fernandez met assist van V. Diaz Granada 1-1
57' Wissel Granada Wissel D. Machis voor A. Ramos Granada
62' Wissel Granada Wissel Y. Herrera voor M. Gonalons Granada
68' Wissel Real Valladolid Wissel E. Unal voor S. Guardiola Real Valladolid
71' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Kiko Real Valladolid
73' Wissel Real Valladolid Wissel P. Hervias voor Toni Real Valladolid
77' Gele kaart Granada Gele kaart voor Y. Herrera Granada
79' Wissel Granada Wissel G. Sanchez voor J. Martinez Granada
90' Gele kaart Granada Gele kaart voor G. Sanchez Granada
Video hoogtepunten en samenvatting Real Valladolid - Granada
Opstellingen Real Valladolid - Granada
De opstellingen van Real Valladolid en Granada zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Valladolid gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Granada zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Real Valladolid - Granada

Real Valladolid en Granada treffen elkaar in de 6e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Valentín Pizarro Gómez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Valladolid en Granada in de Primera División vond plaats op 18 mei 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Granada. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Granada favoriet. 2 keer wist de ploeg van Real Valladolid te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Real Valladolid. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Real Valladolid 1
Winst Granada 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Valladolid op een 15e positie staat, terwijl we Granada terugvinden op de 3e plaats.