Nabeschouwing Real Valladolid - Mallorca (3-0) || Primera División 2019/2020

Zondag 3 november 2019 - 12:00 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Real Valladolid het zondag 3 november 2019 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Mallorca. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal José Zorrilla in Valladolid.

Via de Real Valladolid - Mallorca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Valladolid - Mallorca (3-0)

Het Primera División duel tussen Real Valladolid en Mallorca is onder leiding van scheidsrechter David Medié Jiménez geëindigd in een 3-0 overwinning voor Real Valladolid. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door J. Fernandez, waarmee Real Valladolid met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 50e minuut voor dat Real Valladolid via E. Unal op 2-0 kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was S. Ramirez van Real Valladolid die de 3-0 wist te maken in de 93e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter David Medié Jiménez, waardoor Real Valladolid dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Real Valladolid - Mallorca 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Valladolid - Mallorca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Doelpunt Real Valladolid Doelpunt J. Fernandez met assist van Michel Real Valladolid 1-0
46' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Michel Real Valladolid
50' Penalty Real Valladolid Penalty E. Unal Real Valladolid 2-0
55' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor S. Sevilla Mallorca
61' Wissel Mallorca Wissel A. Febas voor M. Pedraza Mallorca
63' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor J. Fernandez Real Valladolid
64' Wissel Real Valladolid Wissel R. Alcaraz voor Michel Real Valladolid
66' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor Ramirez S. Real Valladolid
68' Wissel Mallorca Wissel A. Cabrera voor T. Kubo Mallorca
72' Wissel Real Valladolid Wissel S. Ramirez voor S. Guardiola Real Valladolid
77' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor E. Unal Real Valladolid
77' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor M. Valjent Mallorca
85' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor R. Alcaraz Real Valladolid
86' Wissel Real Valladolid Wissel Antonito voor J. Fernandez Real Valladolid
88' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor J. Sastre Mallorca
92' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor A. Febas Mallorca
93' Doelpunt Real Valladolid Doelpunt S. Ramirez met assist van F. Barba Real Valladolid 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Real Valladolid - Mallorca
Opstellingen Real Valladolid - Mallorca
De opstellingen van Real Valladolid en Mallorca zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Valladolid gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Mallorca zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Real Valladolid - Mallorca

Real Valladolid en Mallorca treffen elkaar in de 12e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Medié Jiménez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Valladolid en Mallorca in de Primera División vond plaats op 1 juni 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Mallorca. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Mallorca favoriet. 5 keer wist de ploeg van Real Valladolid te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Real Valladolid. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Real Valladolid 2
Winst Mallorca 5
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Valladolid op een 13e positie staat, terwijl we Mallorca terugvinden op de 17e plaats.