Nabeschouwing Sevilla - Atlético Madrid (1-1) || Primera División 2019/2020

Zaterdag 2 november 2019 - 18:30 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Sevilla het zaterdag 2 november 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Atlético Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán in Sevilla.

Via de Sevilla - Atlético Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Atlético Madrid (1-1)

De Primera División 2019/2020 wedstrijd tussen Sevilla en Atlético Madrid geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door F. Vazquez, waarmee Sevilla met 1-0 de leiding nam. Atlético Madrid kwam na 60 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van A. Morata, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. Een penalty in de 72e minuut was de ideale kans voor Atlético Madrid om te scoren. D. Costa was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Sevilla - Atlético Madrid 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Atlético Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Renan Lodi Atlético Madrid
28' Doelpunt Sevilla Doelpunt F. Vazquez met assist van E. Banega Sevilla 1-0
34' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Thomas Atlético Madrid
39' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor F. Vazquez Sevilla
40' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor O. Torres Sevilla
46' Wissel Atlético Madrid Wissel S. Arias voor K. Trippier Atlético Madrid
46' Wissel Atlético Madrid Wissel D. Costa voor T. Lemar Atlético Madrid
57' Wissel Sevilla Wissel J. Jordan voor O. Torres Sevilla
60' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt A. Morata met assist van S. Arias Atlético Madrid 1-1
72' Penalty gemist Atlético Madrid Penalty gemist D. Costa Atlético Madrid
78' Wissel Sevilla Wissel Chicharito voor L. de Jong Sevilla
78' Wissel Atlético Madrid Wissel H. Herrera voor Renan Lodi Atlético Madrid
79' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor J. Jordan Sevilla
80' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor A. Correa Atlético Madrid
86' Wissel Sevilla Wissel A. Pozo voor E. Banega Sevilla
87' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor N. Gudelj Sevilla
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - Atlético Madrid
Opstellingen Sevilla - Atlético Madrid
De opstellingen van Sevilla en Atlético Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sevilla gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Atlético Madrid zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Sevilla - Atlético Madrid

Sevilla en Atlético Madrid treffen elkaar in de 12e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Luis González González en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sevilla en Atlético Madrid in de Primera División vond plaats op 12 mei 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide teams is Atlético Madrid favoriet. 12 keer wist de ploeg van Sevilla te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Sevilla. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Sevilla 7
Winst Atlético Madrid 12
Gelijkspel 9
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sevilla op een 5e positie staat, terwijl we Atlético Madrid terugvinden op de 4e plaats.